Spausdinti šį puslapį

Nebaigtų perėjų tikino nepamiršę

Uk­mer­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės Sau­gaus eis­mo ko­mi­si­jos at­sto­vai tei­gia, kad ne­se­niai pa­grin­di­nė­se Uk­mer­gės gat­vė­se įreng­tos iš­ki­lio­sios per­ėjos už­tik­rins di­des­nį eis­mo da­ly­vių sau­gu­mą.

 

Ta­čiau ne vi­si vai­ruo­to­jai džiau­gia­si šia nau­jo­ve, ti­kin­da­mi, kad kai ku­rie kal­ne­liai įreng­ti taip, kad vai­ra­vi­mas va­žiuo­jant per juos dar ne­sau­ges­nis nei bu­vo.

Į „Uk­mer­gės ži­nių“ re­dak­ci­ją pa­skam­bi­nęs uk­mer­giš­kis Al­gir­das pa­sa­ko­jo, kad Kau­no gat­vė­je ne­to­li UAB „Lik­me­rė“ esan­ti iš­ki­lio­ji per­ėja – tik­ri spąs­tai vai­ruo­to­jams.

„Prieš pat kal­ne­lį pa­lik­tas gi­lus ir ašt­rus grio­vys. Va­žiuo­jant per jį kad ir ne­di­de­liu grei­čiu, au­to­mo­bi­lis šok­te­li taip, jog net dan­tys barkš­te­li. Ne­jau­gi per­ėjas įren­gi­nė­ju­si įmo­nė už sa­vo dar­bą at­si­skai­ty­ti ne­pri­va­lė­jo, kad nie­kam taip ir ne­už­kliu­vo toks bro­kas?“ – pik­ti­no­si pa­šne­ko­vas.

Iš­ki­lio­sios per­ėjos mū­sų mies­te įreng­tos Lie­tu­vos au­to­mo­bi­lių ke­lių di­rek­ci­jos prie Su­si­sie­ki­mo mi­nis­te­ri­jos ini­cia­ty­va ir lė­šo­mis. Jas įren­gė UAB „Tvir­ta“. Įmo­nės dar­bų va­do­vas An­drius Ur­bo­nas sa­ko, kad mi­nė­ta iš­ki­li san­kry­ža dar nė­ra pa­baig­ta įreng­ti.

Anot jo, prie­šais ją įreng­ti tra­pai, ku­riuo­se nu­ties­tas lie­taus van­dens su­rin­ki­mo vamz­dis. Dar­bus šiek tiek su­truk­dė iš­ki­lių­jų per­ėjų įren­gi­mo tech­no­lo­gi­jos. Pa­gal jas at­li­kus kai ku­riuos dar­bus, rei­kia iš­lauk­ti tam tik­rus ter­mi­nus ir tik ta­da per­ei­ti prie ki­tų dar­bų.

„Ne­ga­lė­jo­me iš kar­to baig­ti dar­bų, o pas­kui mū­sų įmo­nės dar­bi­nin­kai tu­rė­jo pa­gal gra­fi­ką į ki­tą ob­jek­tą va­žiuo­ti. Uk­mer­gė­je už­baig­si­me per­ėjas ar­ti­miau­siu me­tu“, – pa­ža­dė­jo dar­bų va­do­vas.

Jis sa­ko, kad yra ir dau­giau ne­pa­baig­tų per­ėjų. Ne iki ga­lo at­lik­ti dar­bai ir kai ku­rio­se iš jų Ant­akal­nio gat­vė­je. Mat čia taip pat dar ne­už­tai­sy­ti tar­pai prie bor­diū­rų. Pa­baig­ti vis­ką ža­da­ma vie­nu me­tu.

Autorė: Li­gi­ta JUODVALKIENĖ

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)