Pasigedo butelių supirkimo punkto

Ne­se­niai į „Uk­mer­gės ži­nių“ re­dak­ci­ją pa­skam­bi­nu­si uk­mer­giš­kė Ona tei­ra­vo­si, ar Uk­mer­gė­je yra su­per­ka­mos ant­ri­nės ža­lia­vos. Taip pat mo­te­ris do­mė­jo­si, kur ga­li­ma pri­duo­ti di­de­lius kie­kius bu­te­lių. Ji sa­ko, kad anks­čiau nau­do­jo­si P. Cvir­kos gat­vė­je prie Ūki­nin­kų tur­gaus bu­vu­sios su­pirk­tu­vės pa­slau­go­mis. Ta­čiau kaž­ko­dėl kios­kas už­si­da­rė.

 UAB „Uk­mer­gės pa­slau­ga“ di­rek­to­rius Vy­tau­tas Ma­siu­kas sa­ko, kad ta­ros bei ant­ri­nių ža­lia­vų su­pir­ki­mo kios­ką bu­vo įsi­ren­gę tuo­met, kai lai­mė­ję kon­kur­są rū­pi­no­si bui­ti­nių at­lie­kų tvar­ky­mu ra­jo­ne.

 „Ta mū­sų idė­ja su­pir­ki­nė­ti iš gy­ven­to­jų iš­rū­šiuo­tas at­lie­kas bu­vo tar­si ant­ro­ji pro­jek­to da­lis. Ne­bu­vo pri­va­lo­ma, dar nie­kas nei apie rū­šia­vi­mo li­ni­ją ne­kal­bė­jo. Tie­siog pa­ma­nė­me, kad tai ska­tins žmo­nes rū­šiuo­ti – dar ir vie­ną ki­tą „ka­pei­ką“ už­si­dirb­ti“, – pa­sa­ko­ja V. Ma­siu­kas.

 Pa­si­bai­gus su­tar­čiai su sa­vi­val­dy­be dėl at­lie­kų tvar­ky­mo, už­si­da­rė ir kios­kas. Jis sa­ko, kad nė­ra gir­dė­jęs, jog kaž­kas tei­kia Uk­mer­gė­je to­kias pa­slau­gas.

 Di­rek­to­rius pri­si­pa­ži­no, jog bu­vo ki­lę min­čių ati­da­ry­ti stik­li­nės ža­lia­vos su­pir­ki­mo punk­tą.

 „Su­si­lai­kė­me įtar­da­mi tam tik­ras grės­mes – tai ga­li pa­ska­tin­ti žmo­nes var­ty­ti stik­lui skir­tus var­pe­lius, dras­ky­ti juos“, – sa­ko pa­šne­ko­vas. Jis įsi­ti­ki­nęs, kad to­kius punk­tus de­rė­tų įsteig­ti tai įmo­nei, ku­ri lai­mi kon­kur­są at­lie­kų tvar­ky­mui.

 Jis ma­no, kad vie­nin­te­lė ga­li­my­bė uk­mer­giš­kiams pri­duo­ti stik­li­nius bu­te­lius – pre­ky­bos cen­trai ar juos su­per­kan­čios pri­va­čios par­duo­tu­vės.

Li­gi­ta JUODVALKIENĖ

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų