Ryšį „atėmė“ dėl skolų

Kul­tū­ros cen­tras šią sa­vai­tę li­ko be ry­šio su pa­sau­liu. Dėl sko­lų nu­trau­kus pa­slau­gų tei­ki­mą, dar­buo­to­jai ne­ga­lė­jo nau­do­tis nei te­le­fo­no ry­šiu, nei in­ter­ne­tu. Fik­suo­tą­jį te­le­fo­no ry­šį ir in­ter­ne­to pa­slau­gas įstai­gai tei­kia ben­dro­vė TEO LT.

 

Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr. Likus be ryšio, sutriko darbas kultūros centre.


 

Kul­tū­ros cen­tro di­rek­to­rė Ra­sa Grau­ži­nie­nė sa­ko, jog rū­pes­čių dėl sko­lų šiai įmo­nei yra bu­vę ir anks­čiau. „Ta­čiau tai, kad taip dras­tiš­kai at­jung­tų, – pir­mas kar­tas“, – tei­gė ji.

To prie­žas­tis – 4269,89 Lt sko­la, su­si­kau­pu­si už du mė­ne­sius.

„At­jung­ti te­le­fo­nai – ne­ga­lim nie­kam pa­skam­bin­ti, nė­ra elek­tro­ni­nio paš­to... O ren­gi­niai vi­si – ant no­sies... Trin­ka vi­sas dar­bas, – ap­gai­les­ta­vo di­rek­to­rė. – Dar­buo­to­jai pri­vers­ti tvar­ky­ti rei­ka­lus sa­vo kom­piu­te­riais va­ka­rais.“

Ne­ma­lo­nu­mai įstai­gą už­klu­po sa­vai­tės pra­džio­je. Anot R. Grau­ži­nie­nės, buvo spren­džia­ma, ką da­ry­ti, kad dar­bas kul­tū­ros cen­tre ar­ti­miau­siu me­tu grįž­tų į vė­žes.

„Kad sko­los smau­gia mus ir ki­tas biu­dže­ti­nes įstai­gas, ži­no ir val­džia. Duo­tas ne­pa­kan­ka­mas fi­nan­sa­vi­mas, o mums ir teis­mais gra­si­na­ma... Šie klau­si­mai svars­to­mi ta­ry­bos ko­mi­te­tų po­sė­džiuo­se. Skir­ta 20 tūks­tan­čių, kad ga­lė­tu­me nors sko­las už elek­trą su­mo­kė­ti“, – pa­sa­ko­jo di­rek­to­rė.

Ne­sle­pia, jog ne­at­me­ta­ma min­tis at­si­sa­ky­ti mi­nė­tos ben­dro­vės pa­slau­gų: „Dar­bo gru­pė­je skai­čia­vom, svars­tėm. No­rim tau­py­ti, o jos pa­slau­gos mums per bran­gios. Ir kai­mo fi­lia­luo­se, ku­riuo­se duo­ta po te­le­fo­ną, bran­giau­siai mo­ka­mi abo­nen­ti­niai mo­kes­čiai... Tie­siog ne­be­tu­rim ki­tos iš­ei­ties.“

Susikaupusi skola trečiadienį buvo sumokėta iš specialiųjų lėšų. Tačiau ketvirtadienio rytą paslaugų kultūros centrui teikimas dar nebuvo atnaujintas.

UŽ inf.  

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų