Paskolos – šilumos tinklams ir autobusams

Bendrovės „Ukmergės šiluma“ ir „Ukmergės autobusų parkas“ nori imti paskolas įmonių veiklai ir prašo, kad garantijas paskoloms savo biudžeto lėšomis suteiktų jas valdanti rajono savivaldybė.

Klausimai dėl to bus svarstomi kitą savaitę nuotoliniu būdu vyksiančiame savivaldybės tarybos posėdyje.

Sprendimo projekte siūloma suteikti iki 174 506 Eur garantiją rajono biudžeto lėšomis UAB ,,Ukmergės šiluma“ imamai paskolai šilumos tinklų modernizavimo projekto įgyvendinimui.

UAB,,Ukmergės šiluma“ – projektui „Šilumos tinklų rekonstrukcija Linų g. kvartale, Ukmergėje, RK-3 katilinės aptarnavimo zonoje“, pateiktam pagal ES fondų investicijų veiksmų programą, Energetikos ministro įsakymu skirtas 174 505 Eur finansavimas. Bendra projekto vertė 349 010 Eur.

Jo įgyvendinimui įmonė planuoja imti paskolą ir prašo savivaldybės suteikti garantiją biudžeto lėšomis.

Savivaldybės garantijos suteikimas leistų įmonei gauti paskolą palankiausiomis sąlygomis bei užtikrinti projekto įgyvendinimą.

Kitas siūlymas – suteikti iki 500 000 Eur garantiją rajono savivaldybės biudžeto lėšomis UAB ,,Ukmergės autobusų parkas“ imamai paskolai už kurią būtų atnaujintas miesto ir priemiestinio viešojo transporto priemonių parkas.

Šiuo metu UAB ,,Ukmergės autobusų parkas“ eksploatuoja 30 autobusų, iš jų 12 yra miesto, o 18 – priemiestinio tipo. Vidutinis miesto autobusų amžius yra 12, o priemiestinių – 14 metų. Tik dviejų autobusų amžius – iki 1 metų, o penki pagaminti daugiau kaip prieš 20 m.

,,Ukmergės autobusų parkas“ planuoja įsigyti naujų arba jau eksploatuotų, bet geros techninės būklės autobusų. Įmonė planuoja dalyvauti projekte ,,Miesto ir priemiestinio viešojo transporto priemonių parko atnaujinimas, skatinant naudoti elektra, biometanu, suslėgtomis gamtinėmis dujomis, suskystintomis gamtinėmis dujomis varomas transporto priemones“.

UŽ inf.


Daugiaus: paskolos


Paskolos internetu

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # ! 2020-04-24 12:58
Jokie autobusai nevaziuoja! Kokios paskolos?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Lillian Bradley 2020-04-26 18:50
Sveiki visi, mačiau žmonių, kurie jau yra gavę paskolą iš „Anderson Loan Finance“, komentarus. Sąžiningai maniau, kad tai sukčiai, ir tada nusprendžiau pateikti prašymą remdamasis jų rekomendacijomis, nes man labai reikėjo paskolos. Prieš kelias dienas asmeninėje banko sąskaitoje patvirtinau 12 000,00 USD sumą, kurios paprašiau verslui. Tai tikrai gera žinia ir aš tokia laiminga, kad patariu visiems, kuriems reikalinga tikra paskola ir kurie būtinai turi grąžinti paskolą, kreiptis el. Paštu (faksas) +1 315-329-6320

Jie gali jums paskolinti.
Susisiekite su ponu Andersonu
El. Paštas:
Telefonas: +1 315-329-6320
Apsilankykite biuro adresu @ (68 Fremont Ave Penrose CO, 81240).
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # irrepsy 2021-05-02 20:17
cialis generic
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # parkels 2021-05-30 11:09
drug similar to dapoxetine
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų