Ukmergės turgavietės prekiautojams – 15,6 tūkst. eurų kompensacijų

Turgavietės prekiautojai sulaukė kompensacijų. Turgavietės prekiautojai sulaukė kompensacijų.

Vilniaus apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (Vilniaus AVMI) informuoja, kad  Ukmergės rajono savivaldybės gyventojai pateikė 75 paraiškas negrąžintinoms turgavietės mokesčio kompensacijoms gauti.

Kompensacijos skirtos 52 turgaviečių prekiautojams, o jiems paskirtų kompensacijų suma – 15,6 tūkst. eurų.

Dalis smulkiųjų verslininkų pateikė paraiškas kompensacijoms gauti, nors neatitiko Vyriausybės nustatytų kriterijų, pavyzdžiui, nedirbo nustatytu laikotarpiu arba vykdė kitą veiklą nei ta, kuri nurodyta, norint pretenduoti į paramą.

Vilniaus AVMI primena, kad turgaviečių prekiautojai, kurie prekiauja ne maisto produktais ir atitiko Vyriausybės nustatytus kriterijus negrąžintinoms kompensacijoms gauti, supaprastintas paraiškas turėjo pateikti iki rugsėjo 16 d. per Mano VMI.

Gyventojams paraiškų pildyti nereikėjo – jos buvo užpildytos VMI turimais duomenimis, todėl jas beliko tik atidžiai perskaityti ir paspausti patvirtinimo mygtukus. Smulkieji verslininkai galėjo gauti iki 300 eurų dydžio kompensacijas, nepriklausomai nuo to, kokias sumas už turgavietės vietos nuomą šiemet sumokėjo ar buvo įsipareigoję sumokėti.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų