Investicijos Ukmergėje, euras, išlaidos, piniginės naujienos

„Lidl“ atidarys kitą savaitę

„Lidl“ paskelbė, kad parduotuvę Ukmergėje atidarys kitą savaitę.

Autobusų stoties statybos tęsiamos, o ukmergiškiai jau gali matyti, kaip atrodys naujas jų taip laukiamas pastatas. Jo išvaizda vertinama nevienodai. Architektų sprendimas pasirinkti sienas atstojančius juodutėlius stiklus suprantamas ne visiems.

Ukmergiškių laukiamas prekybos centras „Lidl“ Ukmergėje jau ieško darbuotojų. Šią savaitę paskelbta, kad mūsų mieste ieškoma ir parduotuvės vadovo pavaduotojo, ir pardavėjų.

Po truputį artėja naujosios autobusų stoties įkurtuvės – čia prasidėjo darbai ir jau įkasta statybų pradžią simbolizuojanti kapsulė. Su nekantrumu ukmergiškiai laukia ir autobusų stoties kaimynės – „Lidl“ parduotuvės.

Buvusio koklių cecho teritoriją Vilniaus gatvėje planuojama paversti gyvenamųjų namų kvartalu. Ši apleista vieta jau pradėta tvarkyti. Tačiau gyventojus kai kurie darbai stebina. Kaip ir tai, jog čia vežamos statybinės atliekos iš „Lidl“ statybvietės.

Pradėjo griauti autobusų stotį

Šią savaitę pradėta ardyti ir griauti senoji Ukmergės autobusų stotis, kurios vietoje iškils „Lidl“ prekybos centras.

Nekantraudami laukia „Lidl“

Šalyje atsidarius pirmosioms „Lidl“ parduotuvėms, ukmergiškiai vis nekantriau laukia jos ir mūsų mieste. 

Autobusų stotis išsikrausto

Ukmergės autobusų stotyje jau prasideda persikraustymo darbai. Trečiadienį buvo atgabenti laikini vagonai, kuriuose įsikurs įstaigos darbuotojai iki tol, kol bus pastatyta nauja autobusų stotis. Laikini statiniai statomi dabartinėje taksi aikštelėje.

Šią sa­vai­tę į po­sė­dį su­si­rin­ku­si Ke­lių eis­mo sau­gu­mo ko­mi­si­ja svars­tė, ko­kių eis­mo sau­gos prie­mo­nių im­tis ar­tė­jant nau­jos Uk­mer­gės au­to­bu­sų sto­ties ir pre­ky­bos cen­tro „Lidl“ sta­ty­boms.

Ukmergės autobusų parkas ir UAB „Lidl Lietuva“ pasirašė sutartį dėl senojo autobusų stoties pastato pirkimo-pardavimo bei 1 ha dydžio dalies šalia esančio žemės sklypo nuomos.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų