Investicijos Ukmergėje, euras, išlaidos, piniginės naujienos

Sutarties nutarė nenutraukti

UAB „Ukmergės vandenys“ nutarė neatsižvelgti į Viešųjų pirkimų tarnybos siūlymą ir nenutraukti sutarčių, įgyvendinant projektą „Vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo infrastruktūros plėtra ir rekonstravimas Ukmergės rajono savivaldybėje“.

Bendrovės „Ukmergės vandenys“ turimos technikos parką papildė naujutėlaitis specializuotas automobilis „MAN“, skirtas paviršinių nuotekų sistemų priežiūrai (tinklų plovimui, užsikišimų pramušimui ir kt.).

Praėjusią savaitę vykusiame rajono tarybos posėdyje be didesnių diskusijų išnagrinėta 16 tarybos svarstymui teiktų klausimų, atsakyta į piliečių tribūnos klausimus, pateikta informacija, pasveikinti gimtadienius šį mėnesį šventę politikai.

Aplinkos ministras neseniai pasirašė įsakymus dėl mūsų rajone numatomų įgyvendinti projektų „Vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo infrastruktūros plėtra ir rekonstravimas Ukmergės rajono savivaldybėje“ bei „Paviršinių nuotekų tinklų statyba ir rekonstravimas Ukmergės mieste“ finansavimo.

Rajono savivaldybėje po restruktūrizacijos baigta formuoti nauja darbuotojų komanda.

Ukmergėje, Kauno gatvėje, stovi unikalus 44 numeriu pažymėtas namas. Tai – kartu ir daugiabutis, ir vandentiekio bokštas. Keturis dešimtmečius nebeveikiantį bokštą norima paversti vandens muziejumi ir jo duris atverti turistams.

Pavasarį rekomenduojama pasitikrinti ir išsivalyti šulinius. Pasak specialistų, dabar tam – geriausias laikas. Tuo metu Ukmergės rajone šulinių vandens kokybė pastaraisiais metais gerėja.

Pirmasis šiemet rajono tarybos posėdis praėjo taikiai, glaustai ir dalykiškai. Jo metu patvirtinti ukmergiškiams aktualūs klausimai ir pristatytas svarbiausiu metų dokumentu vadinamas rajono biužeto projektas.

Tre­čia­die­nio nak­tį spus­te­lė­jęs šal­tis pa­da­rė daug bė­dų gy­ven­to­jams. Trū­kus vamz­dy­nui Del­tu­vos, A. Sme­to­nos bei Va­sa­rio 16-osios gat­vė­mis plūs­te plū­do van­duo. Tuo tar­pu Vil­niaus gat­vė­je ke­lių dau­gia­bu­čių gy­ven­to­jai bu­vo li­kę be du­jų.

Nau­do­jan­tie­ji šu­li­nių van­de­nį šie­met skun­džia­si jo trū­ku­mu. Šią pro­ble­mą gy­ven­to­jai spren­džia kas kaip – vie­ni pri­si­pa­žįs­ta mais­tui par­si­ve­žan­tys po ke­le­tą plas­ti­ki­nių bu­te­lių iš dar­bo, van­den­tie­kį tu­rin­čių gi­mi­nai­čių, par­duo­tu­vės. Ki­ti van­dens at­vež­ti ir su­pil­ti į šu­li­nį pra­šo UAB „Uk­mer­gės van­de­nys“. 

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų