Investicijos Ukmergėje, euras, išlaidos, piniginės naujienos

Šalies savivaldybių socialinės paramos skyrius užplūdo gyventojai, skubantys pasinaudoti teise gauti valstybės paramą. Pasikeitus tvarkai, daugiau šeimų gali gauti vaiko išmokas. Didesnė parama priklauso ir neįgaliesiems.

Vaikus globojančias ukmergiškių šeimas siūloma skatinti ir iš rajono savivaldybės biudžeto lėšų.Jei tam pritars rajono taryba, už vieno vaiko globą, neskaičiuojant valstybės paramos, kas mėnesį bus mokami papildomai 152 eurai. Tai būtų labai ženkli finansinė paspirtis, mat šiuo metu už vieno vaiko globą iš valstybės globėjams mokama mažiau nei 200 eurų.

Lap­kri­čio 13 d. pa­tvir­tin­ta iš­mo­kų už su­me­džio­tas šer­nų pa­te­les skai­čia­vi­mo ir mo­kė­ji­mo tvar­ka. Me­džio­to­jai už iki 2016 m. pa­bai­gos su­me­džio­tą šer­no pa­te­lę ga­lės gau­ti iki 100 eu­rų iš­mo­ką.

Išmokų už pasėlius (pagrindinė išmoka, išmoka už pirmuosius hektarus, susietoji išmoka už baltyminius augalus) bei pienines karves avansai bus pradėti mokėti nuo spalio 16 dienos. Avansinių išmokų dydžiai sieks iki 70 proc. numatytų išmokų bendrų sumų.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų