Spausdinti šį puslapį

Klubo įkurtuves trikdo nesklandumai

Netrukus ketinama atidaryti naują naktinį klubą šalia „Pivonijos“ parduotuvės. Į pabaigą eina patalpų tvarkymo darbai. Tačiau įkurtuvių nuotaikas temdo su atitinkamomis licencijomis susiję nesklandumai. Šios patalpos Vilniaus gatvėje priklauso Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvui.

 

Gedimino Nemunaičio nuotr. Buvusį naktinį klubą pakeis kitas.


 

Jas išsinuomojo naktinį klubą čia atidaryti sumaniusi UAB „Omenas“, kurios buveinė – Anykščiuose. Tačiau nepavyksta gauti visų veiklai reikiamų licencijų.

„Ukmergės žiniose“ rašėme, jog pavasarį buvo uždarytas čia veikęs naktinis klubas „M. G.“. „Naujam klubui dabar jie negrąžina licencijų prekiauti alkoholiu, tabaku, – sako rajono vartotojų kooperatyvo direktorė Angelė Andrikonienė. – Labai šauniai tvarkosi vyrai, dideles investicijas daro. Maisto ir veterinarijos tarnyba jiems maisto tvarkytojo pažymėjimą išdavė, bet viską stabdo kitos licencijos.“

Kol ne viskas surikiuota, nenoriai apie savo idėjas kalba ir naujojo klubo sumanytojai. „Kol kas nesinori nieko prisižadėti apie pradžią, kad paskui nebūtų taip, jog kas nors nepavyks“, – neslepia UAB „Omenas“ savininkas ir direktorius Gytis Miknevičius.

Jis patikino, jog naktinio klubo atidarymui jau rengiamasi. Pasirūpinta ir patalpų vidaus bei išorės remontu.

„Orientuosimės labiau į vyresnio amžiaus publiką. Ir – į normalius žmones, kurie supranta, ką daro, o ne į vaikus ir jaunimą, kurių girtos linksmybės baigiasi muštynėmis ir kitais įvykiais“, – žada pašnekovas.

Teigė, jog į klubą bus įleidžiami tik 21 metų sulaukę lankytojai. Tai, kaip ir tvarką klubo teritorijoje, anot jo, griežtai kontroliuos sustiprinta apsauga.

Savivaldybės Teisės ir civilinės metrikacijos skyriaus vyr. specialistė Aušra Šičkinienė sako, jog licencijos šiai įmonei visgi bus išduotos ir artimiausiu metu ji galės pradėti veiklą.

Tuo metu panaikinti ankstesnį klubą valdžiusios įmonės turimus leidimus, už kuriuos sumokėta valstybinė rinkliava, nėra teisinio pagrindo. „Jie nutraukė nuomos sutartį, todėl negali veikti būtent toje patalpoje. Bet nėra taip, kad negali susirasti kitos vietos – licencija gali būti „perkelta“ kitu adresu“, – paaiškino ji.

Anot specialistės, tokių „pakibusių“ licencijų pasitaiko ne viena, o kaip su jomis susitvarkoma, priklauso ir nuo savininko sąžinės.

Šiuo atveju, A. Šičkinienės manymu, konflikto išvengti būtų padėję tam tikri nuomos sutartyje nurodyti įpareigojimai. Licencijų galiojimą esą reikėjo susieti su pasibaigusiu nuomos laikotarpiu.

Autorė: Vaidotė ŠANTARIENĖ 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)