Spausdinti šį puslapį

Nuomotojas atsisako naktinio klubo

Vie­nin­te­lis Uk­mer­gė­je nak­ti­nis klu­bas „M.G.“, įsi­kū­ręs Vil­niaus gat­vė­je, iš­si­kraus­to iš da­bar­ti­nių pa­tal­pų. Prie­žas­tis – įsi­pa­rei­go­ji­mų įmo­nei, ku­riai pri­klau­so šis pa­sta­tas, ne­vyk­dy­mas. Ar klu­bas veiks ki­to­je vie­to­je, dar ne­aiš­ku.

 

Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr. Nak­ti­nio klu­bo įpras­ti­nė­je vie­to­je ne­be­liks.


 

Ša­lia „Pi­vo­ni­jos“ par­duo­tu­vės esan­tis klu­bas pa­tal­pas nuo­mo­jo­si iš Uk­mer­gės ra­jo­no var­to­to­jų ko­o­pe­ra­ty­vo. Jo di­rek­to­rė An­ge­lė An­dri­ko­nie­nė ne­sle­pia, jog nuo­mi­nin­kas tin­ka­mai ne­at­li­ko sa­vo pa­rei­gų.

„Jie ne­vyk­dė su­tar­ti­nių są­ly­gų“, – sa­ko di­rek­to­rė. Jos, anot va­do­vės, su­si­ju­sios ir su pa­sta­to re­mon­tu, prie­žiū­ra – tai da­ry­ti bu­vo įsi­pa­rei­go­jęs klu­bas. „Pa­sta­tas ap­tru­pė­jęs, rei­kia daug ką tvar­ky­ti, vie­na pu­sė vi­siš­kai griū­van­ti“, – sa­kė ji.

Ta­čiau la­biau­siai, pa­šne­ko­vės tei­gi­mu, kliū­van­tys fi­nan­si­niai da­ly­kai: „Neat­si­skai­to nei už nu­omą, nei už elek­trą... Tris mė­ne­sius nuo­mos ne­mo­kė­jo – tai pa­grin­di­nė prie­žas­tis, ko­dėl su­tar­tis nu­trau­kia­ma.“

Tai, kiek at­si­ei­nan­ti pa­tal­pų nu­oma, anot jos, – kon­fi­den­cia­lu.

„Ke­lis kar­tus krei­pė­mės, raš­tiš­kai siū­lėm pirk­ti tas pa­tal­pas, ta­čiau jie ne­su­tin­ka ir nuo ge­gu­žės 1 die­nos at­si­sa­ko nuo­mos“, – pa­sa­ko­jo di­rek­to­rė.

Var­to­to­jų ko­o­pe­ra­ty­vui pri­klau­san­čios pa­tal­pos grei­čiau­siai bus pa­ti­kė­tos ki­tiems nuo­mi­nin­kams, ku­rie do­mi­si šia vie­ta. „Jau vyks­ta de­ry­bos su po­ten­cia­liais nuo­mi­nin­kais“, – kas jie, kol kas ne­no­rė­jo įvar­dy­ti.

Klu­bas „M.G.“ ne­se­niai pa­skel­bė at­si­svei­ki­nan­tis su sa­vo lan­ky­to­jais ir kvie­čia juos į pas­ku­ti­nius šio­mis die­no­mis ren­gia­mus va­ka­rė­lius. Ta­čiau ne­at­me­ta­ma ir tai, jog at­si­svei­ki­ni­mas – lai­ki­nas. Tuo me­tu klu­bo sa­vi­nin­kė Ni­jo­lė Gied­rai­tie­nė iš­ėji­mą grin­džia tuo, jog pa­sta­tą, jos ži­nio­mis, „no­ri­ma par­duo­ti“.

„Mums raš­tu siū­lė įsi­gy­ti, bet ne­pirk­sim, nes tai ne­re­a­lu“, – apie ga­li­mai ne­įkan­da­mą sta­ti­nio kai­ną už­si­mi­nė N. Gied­rai­tie­nė. Ko­kia jo kon­kre­ti ver­tė, ver­sli­nin­kė ti­ki­na ne­įsi­vaiz­duo­jan­ti.

Klu­bą, anot jos, pla­nuo­ja­ma už­da­ry­ti iki ru­dens. „Jei vis­kas lai­min­gai – tu­rė­tų tęs­ti veik­lą, tik vie­ta dar ne­aiš­ki. Tu­rim nu­si­ma­tę, bet apie tai dar anks­ti kal­bė­ti“, – sa­kė pa­šne­ko­vė.

Autorė: Vai­do­tė ŠANTARIENĖ

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)