Spausdinti šį puslapį

Pelnė Geriausios vadovės apdovanojimą

Geriausia įmonės vadove metų pabaigoje skelbtame konkurse pripažinta Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvo direktorė Angelė Andrikonienė.

 

Gedimino Nemunaičio nuotr. Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvo direktorė A. Andrikonienė džiaugiasi aukštu įvertinimu.


Konkursą, kuriame apdovanojamos geriausių rezultatų pasiekusios įmonės ir įstaigos, jų vadovai, kasmet rengia Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai.

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų veiklos zonai priklauso Vilniaus, Alytaus ir Druskininkų miestai, Alytaus, Lazdijų, Varėnos, Šalčininkų, Širvintų, Švenčionių, Trakų, Ukmergės ir Vilniaus rajonai.

Kasmetiniuose Rūmų apdovanojimuose geriausių rezultatų pasiekusiems nariams – įmonėms, mokymo įstaigoms bei jų vadovams – įteikiamas specialus prizas – Prekybos dievo Merkurijaus statulėlė.

Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvo direktorė bei valdybos pirmininkė A. Andrikonienė šią Merkurijaus statulėlę ir Geriausios įmonės vadovės vardą pelnė už išskirtinius pasiekimus.

Kooperatyvo metinė apyvarta pernai išaugo 6,4 proc. ir siekia 34,8 mln. litų. Miesto parduotuvių metinė apyvarta augo 8,7, kaimo – 4,3 proc.

A. Andrikonienė įsitikinusi, kad prekybos augimas – neatsitiktinis. Kooperatyvo parduotuvės nuolat renovuojamos, gražinamos, modernizuojama prekybinė įranga. Iš 42 vartotojų kooperatyvui priklausančių parduotuvių 35 atlikta renovacija arba dalinis remontas.

Rajono vartotojų kooperatyvui priklausanti UAB „Ukmergės duona“ taip pat gali pasigirti pasiekimais. Pernai jos gaminys „Pjautinis batonas“ pelnė Lietuvos metų gaminio titulą. Jį Lietuvos pramonininkų konfederacija įvertino aukso medaliu.

Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvas pagal pardavimo pajamas įeina į geriausių šalies prekybos įmonių penkioliktuką.

A. Andrikonienė džiaugiasi, kad Merkurijaus statulėlė šiemet atkeliavo į mūsų rajoną.

„Šis apdovanojimas svarbus ne tik man asmeniškai, bet ir kooperatyvui. Tai įrodo, kad ne tik patys galime pasidžiaugti savo darbo rezultatais, bet jie iš tikrųjų matomi ir įvertinami“, – sako vadovė.

Neseniai ji buvo pakviesta dalyvauti Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos rengiamame konkurse. Jame įmonės bus vertinamos ne regiono, bet šalies mastu.

Už aukštus rodiklius apdovanota ir daugiau Ukmergės įmonių. Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų konkursų diplomas atiteko UAB „Ukmergės vandenys“ ir jos vadovui Rimui Arlinskui.

Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos ,,Padėkos ženklu“ už pasiektus įmonių veiklos aukštus rezultatus, aktyvią veiklą Rūmų veikloje bei įmonių veiklos 20-ies metų proga apdovanota UAB „Roris ir Ko“ bei jos generalinis direktorius Romas Pivoras.

2012 metais Merkurijaus statulėlę kaip geriausios įmonės įvertinimą iš Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų konkurso atsivežė UAB „Umega“. Diplomu už aukštus pasiekimus apdovanota UAB „Stradivarijus“.

Autorė: Ligita JUODVALKIENĖ

2014-01-17-4 straipsnio 2 nuotr

Apdovanoti geriausi įmonių vadovai.


 

 

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)