Spausdinti šį puslapį

Ukmergės jaunimas pagaliau turės klubą

Gedimino Nemunaičio nuotr. Mr. B. Lounge Gedimino Nemunaičio nuotr. Mr. B. Lounge

Jaunimo akimis žvelgiant, Ukmergė šiuo metu – gūdus kaimas, neturintis net klubo. Šią spragą netrukus ketinama užpildyti. Pačiame miesto centre, Vytauto gatvėje Nr.10, baigiamos įrengti patalpos nedideliam klubui. Netrukus apie tai skelbs ir iškaba.

Šios idėjos sumanytojas Vytautas Binkauskas analizavo, kodėl visi ligšioliniai bandymai Ukmergėje įkurti klubą buvo nesėkmingi. Jo manymu, patalpos jiems buvo per didelės, samdoma per daug žmonių, išlaikymo kaštai buvo per dideli.

Jo pastebėjimu, didelėje erdvėje 20 žmonių išsisklaido ir klubas atrodo apytuštis, o mažoje – beveik pilnas.

„Binkauskas ir Mačiulis“, UAB vadovas pasakojo, kad visų būsimo klubo patalpų plotas apie 100 kvadratinių metrų. Dvi salės užima gerokai daugiau nei pusę šių nuomojamų patalpų. Yra per 40 sėdimų vietų.

Naujasis Ukmergės klubas „Mr. B. Lounge“ veiks penktadieniais ir šeštadieniais. Jame gros didžėjus. Ketinama pasamdyti du barmenus ar barmenes, dėl apsaugos tartis su šias paslaugas teikiančia įmone.  

Binkauskas pasakojo, kad pirmą kartą į panašų nedidelį klubą pats užsuko maždaug prieš 7-erius metus Milane. Lietuvoje tokių klubų tuomet nebuvo, tad vilniečiui kilo sumanymas kada nors pačiam atidaryti būtent tokią pasilinksminimo vietą jaunimui.

Binkauskas sako turintis ir kitų skirtingų verslų, tačiau klubas Ukmergėje būtent šioje srityje bus pirmasis bandymas.

Mūsų miestą verslininkas pasirinko ne šiaip sau – čia gyvena jo seneliai.

„Tikrai tai daugiau idėjinis dalykas. Apie pelną negalvoju, bet tikiu, kad klubas išsilaikys“, – sako pašnekovas.

Kada „Mr. B. Lounge“ atvers duris? Artimiausiu metu, kai tik  pavyks surasti tinkamus darbuotojus.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Susiję įrašai (pagal žymę)