Spausdinti šį puslapį

Padangas keičia ir traktoriams

Ūkininkas Steponas spaudė ranką „Optima 13 Auto“ direktoriui Sauliui Varžgaliui ir montuotojui Sigitui. Gedimino Nemunaičio nuotr. Ūkininkas Steponas spaudė ranką „Optima 13 Auto“ direktoriui Sauliui Varžgaliui ir montuotojui Sigitui. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Pavasaris – ne tik automobilių, bet ir žemės ūkio technikos padangų keitimo metas. Automobiliams ratus reikia keisti, nes tokie Kelių eismo taisyklių reikalavimai, o žemės ūkio technikai – dėl prasidedančio darbymečio.

Ūkininkas Steponas iš Žemaitkiemio pasakojo, kad anksčiau šį darbą atlikdavo pats. Tačiau metams bėgant sveikatos tam jau nebeužtenka. Vyras džiaugėsi pasirinkęs paslaugai Kauno gatvėje įsikūrusią „Optima 13 Auto“ – sutaupė daug jėgų ir laiko. Namuose maždaug pusantro metro diametro padangą pasikeisti užtrukdavo visą dieną, o servise – valandą. Brangų laiką galėjo skirti pavasario darbams.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)