Spausdinti šį puslapį

Ukmergės atspindys – „Ukmergė“

Savaitraštis "Ukmergė". Gedimino Nemunaičio nuotr. Savaitraštis "Ukmergė". Gedimino Nemunaičio nuotr.

Savaitraštis „Ukmergė“ perkopė 1000-ojo numerio laiptelį. Jau daugiau kaip 10 metų – 1000 savaičių – šis daugelio laukiamas laikraštis pasiekia skaitytojus Ukmergėje, Širvintose, Anykščiuose, Molėtuose.

Bendraudami su kolegomis iš kitų rajonų įsitikinome –  „Ukmergė“ – vienas iš nedaugelio tokios didelės apimties skelbimų laikraštis, leidžiamas rajone.

32 puslapių savaitraštyje kiek-vieną savaitę spausdinama daugiau nei 1000 asmeninių nemokamų skelbimų.

Visi skelbimai klasifikuoti, tad žmogus nepasiklysta jų margumyne. Šalia asmeninių nemokamų skelbimų – daug įrėmintos reklamos apie įvairius rajono verslus, teikiamas paslaugas. Ukmergiškiai jau seniai įpratę savaitraštį vadinti skelbimų laikraščiu...

Savaitraštis „Ukmergė“ ir laik-raštis „Ukmergės žinios“ gimsta toje pačioje UAB „Ukmergės žinios“ redakcijoje Gedimino gatvėje.

Abu leidiniai – grynai ukmergietiški: ir spausdinami ne kitame mieste ar užsienyje, o Ukmergėje, „Valdo leidykloje“.

Turbūt retas leidėjas šiandien galėtų pasigirti tuo, kad jo laik-raščio skaitytojai laukia prie spaustuvės durų. Kiekvieną trečiadienį apie 11 valandą būrelis ukmergiškių jau laukia prie durų, kol iš spaustuvės į redakciją bus išnešti pirmieji dažais kvepiantys laikraščio egzemplioriai.

Pasakoja, norintys nusipirkti pirmieji, nes skubiai ieško kokios nors parduodamos prekės ar nuomojamo buto. Kiti atvirauja  laikraštį perkantys, tikėdamiesi rasti skelbimų apie dovanojamus ar rastus daiktus.

Neretai tenka išgirsti nuomonių, kad skelbimų laikraštis „Ukmergė“ – tikras ukmergiškių gelbėtojas, padedantis parduoti nereikalingų daiktų, apsirūpinti sodo ir daržo gėrybėmis, parduoti ar įsigyti malkų. Keturkojų augintojams tai – puikus būdas pasiskelbti apie dovanojamus šuniukus, katinėlius.

Platinama „Ukmergė“ ne tik mūsų, bet ir Anykščių, Molėtų, Širvintų rajonuose – iš viso net 80 taškų.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)