Spausdinti šį puslapį

Ukmergėje šią savaitę atidaroma nauja “Ermitažo” parduotuvė

Šį ketvirtadienį, rugpjūčio 3 d., vienas didžiausių Lietuvos statybinių ir apdailos medžiagų bei namų apyvokos prekių tinklas “Ermitažas” atidaro naują parduotuvę Ukmergėje. Tai bus jau antra naujos koncepcijos tinklo parduotuvė - pirmoji tokia praėjusių metų pabaigoje buvo atidaryta kaimyniniame Jonavos rajone.

“Džiaugiamės, kad naujos koncepcijos parduotuvės pasiteisina - jos išsiskiria optimizuotu prekybiniu plotu ir labai gerai apgalvotu asortimentu, kuriame vyrauja populiariausios prekės. Ukmergėje atidaroma nauja parduotuvė yra kiek didesnė nei 3,5 tūkst. kv. m. ploto, kai tuo tarpu didžiųjų miestų parduotuvių plotas yra nuo 9,5 iki 13,5 tūkst. kv. m. Siekiame, kad tokiose rajoninio tipo parduotuvėse kaip Ukmergėje mūsų parduotuvės atitiktų klientų poreikius ir leistų jiems patogiai įsigyti būtiniausių prekių,” - teigia “Ermitažo” generalinis direktorius Marijus Kriščiūnas.  Naujai atidaromoje parduotuvėje Ukmergėje dirbs iki 30 darbuotojų.

Šį ketvirtadienį “Ermitažo” parduotuvė duris atvers 12 val., pirmieji 500 pirkėjų bus vaišinami ledais. Po pusės metų trukusių statybos ir pasiruošimo darbų parduotuvė įsikurs Ukmergės gyventojams patogioje vietoje - šalia “Eifelio” ir “Lidl” prekybos centrų (Vytauto g. 115, Dukstynos k., Ukmergės r.).

2016 m. “Ermitažo” įmonės grynasis pelnas išaugo 5 kartus ir viršijo 3 mln. eurų. Įmonės apyvarta praėjusiais metais sudarė 77,8 mln. eurų - 9,2 proc. daugiau negu 2015 m. Tokią sėkmingą plėtrą lėmė ne tik bendras sektoriaus augimas, bet ir aktyvūs “Ermitažo” pardavimų skatinimo veiksmai. Šiuo metu prekybos tinklas turi 7 parduotuves visoje Lietuvoje.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)