Biurą nutarė statytis

Taip atrodys naujasis pastatas Deltuvos gatvėje. Taip atrodys naujasis pastatas Deltuvos gatvėje.

Ukmergėje nėra paprasta įsigyti šiuolaikiškam biurui tinkančias patalpas, šalia kurių būtų ir nemaža automobilių stovėjimo aikštelė. Tuo įsitikino įmonės AASE vadovai ir nutarė, kad geriausias sprendimas – statyti naują administracinės paskirties pastatą.

AASE vadovas Povilas Ušinskas pasakojo, kad poreikis ieškoti naujų patalpų kilo po to, kai buvo parduotos 13 metų jų nuomotos patalpos Kauno gatvėje. Paskutiniu metu jos priklausė „Luminor“ bankui, dabar turi naujus šeimininkus.

Apie pardavimą sužinoję ukmergiškiai pradėjo dairytis naujų patalpų. Tačiau įsitikino, kad miesto centre tai padaryti nėra lengva.

Viena iš problemų – pastatai arba per daug apleisti, arba trūksta parkavimo vietos. O jų reikalavimas – bent 15 vietų aikštelė.

Pasak P. Ušinsko, įvertinę rinką aptiko jų veiklai tinkantį didelį parduodamą sklypą Deltuvos g. 5. Įsigijus jį, buvo suprojektuotas šiuolaikiškas 400 kvadratinių metrų administracinės paskirties  pastatas.

Nuo lapkričio pradžios AASE laikinai įsikūrė Vilniaus gatvėje 57 name. Mano, kad šiose išnuomotose patalpose dirbs apie porą metų.

Per tą laiką Deltuvos gatvėje iškils modernus statinys, kuriame numatytos ir jų įmonės veiklai, ir nuomai skirtos patalpos.

Ukmergėje apsaugos paslaugas teikianti jų įmonė, pasak vadovo, šiuo metu turi per 1 000 saugomų objektų – privačių namų, biurų, įmonių, savivaldybės įstaigų. Maždaug trečdalis iš saugomų objektų – gyvenamieji namai.

„Ukmergėje užimame daugiau kaip 80 proc. apsaugos verslo rinkos“, – pasakojo P. Ušinskas.

Objektų apsaugai bendrovė yra įrengusi centrinį stebėjimo pultą, kuriame sumontuoti įrenginiai, priimantys pavojaus signalus telefoninėmis linijomis, radijo bangomis ar GPRS signalais. Teikia ir fizinės objektų apsaugos paslaugas. Vykdo apsauginės, priešgaisrinės ir vaizdo sistemų įrengimo darbus.

Taip pat įmonė teikia geodezijos paslaugas, vykdo visus geodezinius bei žemėtvarkos darbus, atlieka nekilnojamojo turto kadastrinius matavimus.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų