Spausdinti šį puslapį

Butų ūkiui vadovaus pasižymėjęs kriminalistas

Nuo vasario 6 d., Ukmergės rajono savivaldybės valdomai įmonei UAB Ukmergės butų ūkiui pradeda vadovauti Raimondas Baltaduonis.

47 metų vyras laimėjo konkursą įmonės vadovo vietai užimti, surinkęs daugiausiai balų.

Iš viso konkurse į šias pareigas ketino dalyvauti 10 kandidatų, tačiau vieno dokumentai neatitiko reikalavimų, o dar vienas persigalvojo ir neatvyko. Taigi konkurse dalyvavo 8 kandidatai.

R.Baltaduonis turi Mykolo Romerio universitete apsigintą teisės magistro diplomą, nuo 1993 metų dirba policijoje. Paskutinius metus Kauno apskrities policijos komisariate vadovavo Nusikaltimų nuosavybei tyrimų skyriui.

Prie Ukmergės butų ūkio vairo stojantis R. Baltaduonis buvo neeilinis pareigūnas – 2014 metais jis pripažintas geriausiu Kauno sekliu. Su kolegomis tada demaskavo plėšikus, šiurpinusius ne tik Lietuvos, bet ir užsienio šalių gyventojus.

Žinota, kad persekiojamieji ginkluoti, o sulaikymas vyks daugiabučių mikrorajone. Tąsyk imtasi ypatingų atsargumo priemonių, o operacija buvo itin sėkminga.

Priremti įkalčių, plėšikai prisipažino įvykdę visus jiems inkriminuotus nusikaltimus.

2010-aisiais R. Baltaduonis su kolegomis pateko į geriausių Lietuvos seklių trejetuką Policijos departamento rengiamuose rinkimuose. Šis titulas jiems skirtas už vienuolikos kėdainiškių, grobusių bankomatus visoje šalyje, išraunant juos pritvirtinus trosą, demaskavimą.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)