„Narbutas“ baldų gamykla Ukmergėje veiklą tęsia

Atsižvelgiant į COVID-19 protrūkį Ukmergėje, informuojame, kad bendrovės „Narbutas International“ baldų gamykla veiklos nenutraukia.

Sklandžiai vykdomi ne tik Lietuvos, bet ir eksporto užsakymai. Administracija deda visas pastangas, kad būtų maksimaliai užtikrintas darbuotojų saugumas ir vykdomi įsipareigojimai partneriams. Atidžiai stebima situacija šalyje bei vertinami atsakingų institucijų pranešimai, esant reikalui bus priimti atitinkami sprendimai dėl veiklos tęstinumo.

„Esame didžiausias darbdavys Ukmergėje, darome viską, kad išlaikytumėm darbo vietas. Džiaugiamės, kad priemonės kurių ėmėmės užtikrino, jog gamykloje, kurioje dirba apie 800 šio rajono gyventojų neturime užsikrėtusiųjų. Darome pusvalandžio pertraukas tarp pamainų patalpų išvėdinimui, sistemingai išdezinfekuojame darbo vietas“, - veiksmus, kurių imtasi vardina bendrovės savininkas Petras Narbutas.

Jo teigimu, su darbuotojais sutarta, kad kiekvienas prieš vykdamas į darbą pasimatuoja kūno temperatūrą: „Tikiu žmonių sąmoningumu, susitarėme, kad esant temperatūrai į darbą neinama“.

Baldų gamintojas pripažįsta, kad per kelias pastarąsias savaites užsakymų sumažėjo, tačiau kol kas darbo netrūksta.

„Mūsų tiekėjai taip pat kol kas dirba ir medžiagas tiekia. Prieš išsiųsdami produkciją susisiekiame su kiekvienu užsakovu ir suderiname, ar jie galės priimti. Gamyba nesustos, kol galėsime užtikrinti žmonių saugumą, turėsime iš ko gaminti, o transportas galės išvežti produkciją. Tokiu atveju, jei tektų gamybą sustabdyti, darysime viską, kad nugalėjus iššūkius, greitai startuotumėm ir sklandžiai judėtumėm pirmyn“, - sako P. Narbutas.

Viena didžiausių šalyje baldų gamintojų bendrovė „Narbutas International“ vadovaujasi esminėmis vertybėmis – darbuotojų saugumas ir gerovė, bei patikima partnerystė. Pasikeitus situacijai dėl veiklos tęstinumo, operatyviai informuosime.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)

Komentarai  

+26 # Jelena 2020-03-27 13:08
Dezinfekavimo skyščio talpa kažkodėl tuščia.Rūbynėje pasibaigus pamainai sususigruda keli šimtai žmonių,tad ligos isaai išplisti salygos labai palankios.Galėtu aprupinti darbuotojus kaukėmis,nes vaistinėse ir su žiburių nerasi.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+22 # Piktas 2020-03-27 14:10
Kad patalpas pravedina tai sutinku.. Bet darbo vietu tikrai niekas nedezinfekuoja.. Taip pat rubinese susigruda belekiek zmoniu vienu metu.. Veido kaukiu irgi neturim.. Pirstines naudojam paprastas.. Krc.. Tik pasigirt kad pries kitus gerai atrodyt.. Maciau kad Vilniaus ofisas keliasi fotkes kaip dirba is namu, mat kokie jie 'kruti' saugo savo seimas ir kitus... O kad gamykloj ir toliau visi sedi vienij patalpoj tai nebesvarbu...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+19 # rita 2020-03-27 15:27
socialiai atsakinga imone tik del reklaminio veido, o susifurus su gresme zmonem abejinga, nes pinigai svarbiau nei zmones. Dauguma i darba eina su baime ar nerimu, atosyogu girdejau irgi neduoda siuo metu
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+17 # Cha 2020-03-27 15:47
Ne vieno darbuotojo neisleidzia atostogu.. Nesvarbu kiek turi.. Tie kas noretu si laikotarpi prastumti pasinaudojant savo sukauptom atostogom - negali.. Trumpina darbo laika arba prastovas daro.. Ai dar prie viso to jau atleido visus pencijinio amziaus.. Zinau kad istatymas tai leidzia daryti.. Bet kazkaip nemaciau kad reklamuotusi apie tai...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+14 # Ne tau zinot 2020-03-27 17:20
Viskas tiesa surasyta, tik tai kad dar atleidzia ir naujai priimtus zmones ne tik pencijinio amziaus. Del kaukiu gal pirma reikia paprasyt, jei nieks nereikalaujat gal ir negaunat. el to nieko gealiu pasakyt. dezinfekcinio skyscio pritariu tik prie pagrindiniu duru belike... taip raso prastovas velgi i musu saskaita "alia" pusvalandzio pertraukelese ar tik man atrodo ar dar daugiau zmoniu sutinku nei iprastai?.., issprende tik aiksteles ankstumo trukuma. Dirbame siltnamio efekte, sikta tvanku ir daug zmoniu bet apsaugos ar dezinfekavimo dalyku. Taigi , INTERNATIONAL NARBUTAS, geriau patylekit kartais nei skleiskit toki mela, juk jei nesakai visos tiesos nesiskaito jog meluoji?....
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+17 # Nu nu 2020-03-27 18:03
Dirba 800 žmonių ir tipo nei vienas nėra užsikrėtęs juokinga bijo tik pripažint jau kiek kartų buvo sakyta kad darbe yra žmonių su temperatūra, dėl atostogų taip neduoda, darbo tikrai nėra tiek kiek jau kalba, taip kad mažiau melo... Žmonės eina į darbą bijodami kad rytoi jau gali su sirkt
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+8 # Finansu logika 2020-03-28 08:09
Kaip sake finansu ministras nedarbas dides bet algos augs. Pagal logika ir gamykloj stebuklai vyksta-uzsakymu mažeja bet darbo netruksta, jei netruksta darbo matomai kels algas.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+7 # Anonimas 2020-03-28 11:19
Ka jus kalbat darbuotojų saugumas ir gerovė, bei patikima partnerystė. Kokia dar gerovė kai vadovai nemoka normaliai vadovaut ir nesiklauso žmoniu ka jiem kalba jau geriau jie darys pagal save nor ir bus blogai kur čia jus matot gerove ir neduok dieve pasakysi bloga žodi tai net iš darbo gali lėkt. Aišku bet lengva pakalbėt kai nemato kas vyksta iš tikruju vidui su darbuotojais ir vadovaujamčiais.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+5 # Nelygybė 2020-03-29 14:03
Čia kaip kare: kas vadovauja, o kas į karą eina; kas vadovauja iš namų prie kompų, o mėsa dirba bet kokiomis sąlygomis.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # parkels 2021-06-20 06:34
nolvadex
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų