Spausdinti šį puslapį

„Narbutas“ baldų gamykla Ukmergėje veiklą tęsia

Atsižvelgiant į COVID-19 protrūkį Ukmergėje, informuojame, kad bendrovės „Narbutas International“ baldų gamykla veiklos nenutraukia.

Sklandžiai vykdomi ne tik Lietuvos, bet ir eksporto užsakymai. Administracija deda visas pastangas, kad būtų maksimaliai užtikrintas darbuotojų saugumas ir vykdomi įsipareigojimai partneriams. Atidžiai stebima situacija šalyje bei vertinami atsakingų institucijų pranešimai, esant reikalui bus priimti atitinkami sprendimai dėl veiklos tęstinumo.

„Esame didžiausias darbdavys Ukmergėje, darome viską, kad išlaikytumėm darbo vietas. Džiaugiamės, kad priemonės kurių ėmėmės užtikrino, jog gamykloje, kurioje dirba apie 800 šio rajono gyventojų neturime užsikrėtusiųjų. Darome pusvalandžio pertraukas tarp pamainų patalpų išvėdinimui, sistemingai išdezinfekuojame darbo vietas“, - veiksmus, kurių imtasi vardina bendrovės savininkas Petras Narbutas.

Jo teigimu, su darbuotojais sutarta, kad kiekvienas prieš vykdamas į darbą pasimatuoja kūno temperatūrą: „Tikiu žmonių sąmoningumu, susitarėme, kad esant temperatūrai į darbą neinama“.

Baldų gamintojas pripažįsta, kad per kelias pastarąsias savaites užsakymų sumažėjo, tačiau kol kas darbo netrūksta.

„Mūsų tiekėjai taip pat kol kas dirba ir medžiagas tiekia. Prieš išsiųsdami produkciją susisiekiame su kiekvienu užsakovu ir suderiname, ar jie galės priimti. Gamyba nesustos, kol galėsime užtikrinti žmonių saugumą, turėsime iš ko gaminti, o transportas galės išvežti produkciją. Tokiu atveju, jei tektų gamybą sustabdyti, darysime viską, kad nugalėjus iššūkius, greitai startuotumėm ir sklandžiai judėtumėm pirmyn“, - sako P. Narbutas.

Viena didžiausių šalyje baldų gamintojų bendrovė „Narbutas International“ vadovaujasi esminėmis vertybėmis – darbuotojų saugumas ir gerovė, bei patikima partnerystė. Pasikeitus situacijai dėl veiklos tęstinumo, operatyviai informuosime.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)