Spausdinti šį puslapį

„Narbutas Lietuva“ plečia veiklą

„Milliken“ kilimai. „Milliken“ kilimai.

Baldų tiekėjas UAB „Narbutas Lietuva“, kurios motininės įmonės „Narbutas International“ gamykla stovi Ukmergėje, skelbia apie išplėstą prekių ir paslaugų asortimentą.

Iki COVID-19 pandemijos bendrovė koncentravosi biurų erdvių įkūrime, siūlydama pasaulyje žinomų gamintojų ir „Narbuto“ Ukmergės gamykloje pagamintus baldus.

Sprendimą plėsti veiklą padiktavo kintantis biuro erdvių dizainas ir pasiektas susitarimas su JAV kiliminių dangų gamintoja „Milliken“.

„Tarptautinį pripažinimą užsitarnavusi „Milliken“ pasirinko mus atstovauti jiems Lietuvos rinkoje. Priimame tai kaip iššūkį, padėsiantį išplėsti savo teikiamų produktų ir paslaugų portfelį“, – sako UAB „Narbutas Lietuva“ direktorius Vilius Gudavičius.

Pernai „Narbutas Lietuva“ įkurdino ar atnaujino daugiau nei 1 200 biurų, kitų viešojo naudojimo erdvių. Dėl to pasiekta 11,7 mln. eurų apyvarta ir užtikrintas 30 proc. augimas (lyginant su 2018 m.).

„Be mūsų motininės įmonės „Narbutas International“ ir užsienio partnerių gaminamų baldų klientams taip pat siūlome platų akustinių produktų, interjero apželdinimo, apšvietimo, užuolaidų, garso ir vaizdo bei patalpų rezervavimo sprendimus. Pasirašę sutartį su kilimų gamintojais pasiekėme strateginį tikslą – klientui iš vienų rankų pasiūlyti visą paketą patalpų įrengimui“, – pasakoja „Narbutas Lietuva“ vadovas.

Bendrovės sėkmingai įgyvendinti projektai: „MO muziejus“, Lietuvos nacionalinė M. Mažvydo biblioteka, bendradarbystės erdvės „Talent Garden Vilnius“ bei „Monday Office“, dienos pietų restoranas „Ilunch“ suteikia drąsos savo sprendimus aktyviau siūlyti viešbučių ir verslo centrų fojė, registratūrų sukūrimui, restoranų bei kavinių valgomųjų erdvių įkurdinimui.

UAB „Narbutas Lietuva“ yra įmonių grupės „Narbutas“ dalis, kurią taip pat sudaro UAB „Narbutas International“, UAB „Narbutas Marketing“, „Narbutas France“, SASU, „Narbutas Nordic“, AB, „Narbutas Deutchland“, GmbH, „Narbutas“, Ltd, „Narbutas USA“, Inc. ir kt.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)