Spausdinti šį puslapį

„Atradimas“ – nauja parduotuvė Ukmergėje

Ukmergėje, Klaipėdos gatvėje 7, neseniai duris atvėrė dėvėtų drabužių parduotuvė „Atradimas“.

Parduotuvėje drabužių asortimentas keičiamas kas dvi savaites ir papildomas kiekvieną dieną.

Artimiausia nauja kolekcija – liepos 20 d., pirmadienį. Drabužiai kainuos 5 eurus, o kas kelias dienas kaina kris iki 1 euro. 

Drabužiai parkeliauja iš daugybės Europos šalių. Didelis įvairių dydžių pasirinkimas, o kainos ir kokybės santykis – stebinantis.

Šią įmonę – mažąją bendriją – įkūrę ukmergiškiai Donatas ir Edvinas pasakojo, kad atidarymo planus gerokai sutrukdė karantinas. Parduotuvės įkurtuvės dėl to įvyko keliais mėnesiais vėliau.

Jauni verslininkai sako pastebintys, kad pirkėjų netrūksta ir brangesniems, ir pigesniems drabužiams. Yra nemažai žmonių, kurie laukia, kad kainos sumažės, tada perka didesniais kiekiais. Kiti atvirkščiai – užsuka tik kai prekės būna naujausios, brangiausios.

Per trumpą laiką savininkai Donatas ir Edvinas klientus sužavėjo mandagiomis manieromis bei maloniu aptarnavimu, rūpestingumu.

„Atradimas“ – socialiai atsakinga įmonė, rodanti puikų pavyzdį: savininkai šalia įėjimo įrengė pastogę, kur kiekvienas gali pasiimti rūbų nemokamai.

Žmonėms tai neįprasta, tačiau nemažai jų naudojasi suteikta galimybe.

Puikus ir kitas „Atradimo“ pavyzdys – Ukmergės technologijų ir verslo mokykloje vykusioje diplomų įteikimo šventėje virėjų specialybės absolventams parduotuvė padovanojo specialybei skirtų drabužių.

„Atradimas“ siūlo ir kitą paslaugą – paspirtukų nuomą. Paspirtukus galima išsinuomoti valandai ar parai.

Šį šeštadienį prie parduotuvės „Atradimas“ Klaipėdos gatvėje koncertuos grupė ,,Soul Sisters“. Jos narės Gabrielė Juknytė, Gabija Juknytė, Margarita Kravcova jau 10 metų groja kartu, žiūrovų simpatijas yra pelniusios „Ukmergės talentuose“.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)