Planuoja savo plėtrą Ukmergės rajone

Vilniuje įsikūrusi įmonė investicijas planuoja Ukmergėje. Vilniuje įsikūrusi įmonė investicijas planuoja Ukmergėje.

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Ukmergės rajono savivaldybės vadovai dalyvavo nuotoliniame susitikime su galimu investuotoju iš Vilniaus – UAB „Brandelektra“ pardavimų vadovu Juliumi Masonu.

Elektros bei automobilių skydus projektuojanti ir montuojanti įmonė „Brandelektra“ svarsto galimybę Taujėnų seniūnijos Viškonių kaime įsigyti šiuo metu neeksploatuojamą pastatą, jį atnaujinti bei perkelti savo logistikos sandėlius ir pradėti gamybą. 15 darbuotojų turinčios įmonės veiklos apyvarta 2020 metais siekė 11,95 mln. eurų.

UAB „Brandelektra“ klientai – elektros montavimo, statybos, inžinierinės ir techninės priežiūros, sistemų integravimo, transporto ir jo infrastruktūros, medicinos, chemijos, maisto ir kalnakasybos pramonės įmonės ir kt. Šiuo metu įmonės produkcija parduodama daugiau nei 40-yje pasaulio šalių.

Susitikime aptartos galimybės priimti iš didmiesčio į regioną ateinantį sėkmingai vystomą verslą.

„Mūsų pirminis planas – perkelti logistiką iš Vilniaus į rajoną ir įkurti modernų sandėlį. Pastate būtų įrengtas LED apšvietimas, įdiegta vaizdo stebėjimo įranga, sutvarkytume teritoriją. Po 2–5 metų norėtume čia vystyti ir gamybą. Pažįstu daug ukmergiškių ir manau, kad pavyks surinkti atsakingą darbščią ir kompetentingą darbuotojų komandą“, – teigė J. Masonas.

Pasak savivaldybės vadovų, verslo plėtojimo bei investicijų pritraukimo strategija rajone yra aktyvi, o rajono geografinė padėtis labai palanki kurtis verslams. Netoli – Vilnius, Kaunas, Panevėžys. Priklausomai nuo investicijų apimties ir sukurtų darbo vietų skaičiaus, ateinančiam verslui savivaldybė gali pasiūlyti ir savą mokesčių lengvatų sistemą, neatsisako padėti ir gerinant infrastruktūrą, pavyzdžiui, įrengiant tinkamą privažiavimą ar kt.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

-1 # Eghis 2021-02-10 21:31
:lol:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų