Spausdinti šį puslapį

Suteikė galimybę prekiauti prie piliakalnio

Prie Ukmergės piliakalnio prieš kelerius metus buvo įrengti laikini prekybiniai paviljonai. Amatininkai bei prekybininkai juose įsikurdavo tuomet, kai piliakalnio papėdėje vykdavo dideli renginiai.

Kadangi ukmergiškiai pamėgo sutvarkytas piliakalnio erdves, nutarta leisti verslininkams naudoti šias prekybos vietas ne tik per šventes. Čia nuo šiol bus galima naudotis elektros prieiga visus metus, ne tik vykstant renginiams.

Savivaldybės taryba patvirtino prekybos leidimo kainą. Vienkartinė rinkliava už leidimą prekiauti ar teikti paslaugas renginių ir švenčių laikiname paviljone kainuos 50 Eur už dieną, mėnesinė rinkliava − 60 Eur, pusmečio − 300 Eur, metinė − 500 Eur.

Savivaldybės viešųjų vietų, kuriose galima prekiauti ar teikti paslaugas, sąrašas papildytas punktu „Teritorija Ukmergės piliakalnio papėdėje, prie pėsčiųjų tako.“

Tiesa, ar atsiras norinčiųjų čia prekiauti, kol kas – nežinia.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)