Spausdinti šį puslapį

„HANSA FLEX HIDRAULIKA“ Ukmergėje

„HANSA FLEX“, turinti plačiausią hidraulikos prekių ir paslaugų tinklą Lietuvoje, toliau sėkmingai plečiasi ir nuo 2020 metų klientus aptarnauja naujame skyriuje Ukmergėje, Klaipėdos g. 26A, šalia daugeliui ukmergiškių puikiai žinomo UAB „Triratukas“ ir miesto turgavietės.

Čia vadovaujamasi pamatinėmis įmonės vertybėmis: operatyvumu, kokybe ir nauda klientui. Skyrius vis dar plečiasi, o prekių asortimentas formuojamas pagal klientų poreikius. Turėdama gausų tiekėjų ir partnerių tinklą visame pasaulyje „HANSA FLEX“ reikiamą detalę, jei jos nėra Lietuvos sandėliuose, gali pristatyti per itin trumpą laiką. Įmonė gamina ir parduoda hidraulines žarnas, vamzdžius, hidraulinius cilindrus, sujungimo elementus, sandarinimo priemones, sriegines jungtis ir jų detales, matavimo prietaisus ir įrenginius, pneumatikos komponentus, įrankius ir t. t.

Tobulėjant technikai ir įvairiems įrenginiams, hidraulinių sistemų eksploatacija, priežiūra bei remontas tampa pakankamai sudėtingu procesu, todėl būtinas patikimas partneris, galintis greitai ir kokybiškai pašalinti gedimus, konsultuoti hidraulinių ir pneumatinių sistemų klausimais bei pasiūlyti patikimus technologinius sprendimus. Raseinių skyriuje kvalifikuoti darbuotojai greitai ir kokybiškai padės išspręsti problemą – pagamins reikiamų parametrų žarną, parinks reikiamus komponentus ar priedus. Taip pat nemokamai išsiųs hidraulinius įrenginius (hidrocilindrus, hidrovariklius, siurblius ir pan.) defektavimui ir remontui į „HANSA FLEX“ remonto ir gamybos dirbtuves Kaune.

Specializuotame hidraulikos servise Kaune kvalifikuoti meistrai montuoja ir remontuoja hidraulinius agregatus, įvairios paskirties ir tipų technikos hidraulines sistemas: – ar tai būtų mobilios miško darbų, žemės ūkio mašinos, transporto automobiliai, statybų mechanizmai, ar pramoniniai įrenginiai. Taip pat atliekami ir techninės priežiūros darbai – alyvos bei filtrų keitimas, sistemų ir alyvos išvalymas nuo kietų priemaišų, naudojant tam skirtą specialią filtravimo įrangą.

Hidraulikos komponentų ir Cilindrų gamybos bei remonto skyriuose  kuriami ir nauji, nestandartiniai hidraulinių sistemų projektai. Pagal klientų poreikius kvalifikuoti specialistai apskaičiuoja reikiamus hidraulinės sistemos parametrus, suprojektuoja įrenginius, kurie pagaminami ir išbandomi nuosavoje gamybinėje bazėje. „Hansa Flex hidraulika“ šioje srityje turi sukaupusi didelį patirties ir žinių bagažą, nuo pirminės idėjos iki galutinio jos įgyvendinimo. Įmonės darbuotojai atlieka įrenginių priežiūros bei techninio aptarnavimo darbus – numatytu laiku keičia tepalus ir filtrus, kitus planinius remonto darbus. Visiems atliktiems darbams teikiama garantija, užtikrinamas operatyvus garantinis ir pogarantinis aptarnavimas.

„HANSA FLEX HIDRAULIKA“ klientams teikia itin aktualią paslaugą – įvorių lizdų ir kiaurymių restauravimą. Kvalifikuoti specialistai, aprūpinti modernia įranga, gali atvykti į užsakovo nurodytą vietą ir atlikti reikiamus darbus. Restauruojamos nuo 40 iki 650 mm skersmens įvorių kiaurymės, kurioms pritaikomi nauji kaiščiai bei įvorės.

Visos „HANSA FLEX“ įmonėse gaminamos hidraulinės žarnos turi savo unikalų numerį „X-Kodą“. Tai – sistema, leidžianti lengvai identifikuoti ir pagaminti analogišką naują gaminį. Užtenka telefonu ar el. paštu kreiptis į bet kurį „HANSA FLEX“ įmonės skyrių Lietuvoje ar užsienyje, pasakyti unikalų gaminio numerį ir žarna bus pagaminta, o prireikus, ir išsiųsta nurodytu adresu.

Užs. Nr. 449

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)