Verslūs ukmergiškiai kviečiami į bendradarbystės centrą „Spiečius“

Smulkieji ir vidutiniai Ukmergės verslininkai, siekiantys savo verslo augimo, kviečiami prisijungti prie bendradarbystės centro „Spiečius“ ir nemokamai naudotis verslumo skatinimo paslaugų paketu. Bendradarbystės centras, kurį įkūrė verslumo ir eksporto plėtros agentūra „Versli Lietuva“, verslininkų laukia adresu Kęstučio a. 2-2 / Vienuolyno g. 14-2.

Prie „Spiečiaus“ prisijungusiems verslininkams skiriamos kompiuterizuotos darbo vietos modernioje bendradarbystės centro erdvėje, teikiamos individualios verslo konsultacijos, nariai gali dalyvauti verslo įgūdžių ugdymo programose, mokymuose, renginiuose bei bendrauti ir įgyvendinti iniciatyvas drauge su kitais miesto verslininkais. Dar šiemet „Spiečiaus“ paslaugų paketą papildys naujos nemokamos paslaugos: e-komercijos dirbtuvės, verslo auginimui skirta akseleravimo programa, tikslinės konsultacijos bei galimybė gauti verslo subsidijas!  

Šiuo metu Lietuvos regionuose veikia 13 „Spiečiaus“ bendradarbystės centrų.

„Bendradarbystės centras „Spiečius“ yra efektyvi ir jau pasiteisinusi verslumo skatinimo priemonė – čia verslininkams suteikiamos visos galimybės auginti savo verslus. Labai džiaugiamės „Spiečiaus“ paslaugomis pasinaudojusių verslų rezultatais: praeitais metais, net šalyje esant karantinui, „Spiečiaus“ narių apyvarta paaugo 68 proc., trečdaliui verslininkų pavyko apyvartą išlaikyti stabilią, o kas penktas narys pradėjo vykdyti eksportą. Tokių rezultatų tikimės ir Ukmergės „Spiečiuje“, – teigia „Versli Lietuva“ Verslumo departamento direktorė Inga Juozapavičienė.

„Spiečiaus“ paslaugomis gali pasinaudoti ne tik prie bendradarbystės centro prisijungę nariai, bet ir visi, siekiantys pagilinti savo verslo žinias ar turintys klausimų apie verslo kūrimą ir vystymą. „Spiečiaus“ konsultacijos ir čia vykstantys renginiai prieinami visiems ukmergiškiams. Šiuo metu taip pat vyksta „Vasara „Spiečiuje“ akcija – iki rugsėjo 5 d. visi, kuriems pabodo dirbti iš namų ar nori pakeisti darbo aplinką, gali darbuotis Ukmergės arba bet kuriame kitame „Spiečiuje“!

Norintieji tapti „Spiečiaus“ nariais, sužinoti apie bendradarbystės centrą daugiau ar pasinaudoti „Vasara „Spiečiuje“ akcija, gali kreiptis el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., tel. 8 609 28855 arba 8 608 28492.

Užs. Nr. 542

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų