Pažangių technologijų įmonė „Ventvaida“ savo paslaugas siūlo ir ukmergiškiams

Įmonė siūlo patikimą šiuolaikišką produkciją.  UAB „Ventvaida“ nuotr. Įmonė siūlo patikimą šiuolaikišką produkciją. UAB „Ventvaida“ nuotr.

UAB „Ventvaida“ Ukmergėje atidarė saloną, kuris teikia kokybiškas vėdinimo, šildymo ir oro kondicionavimo įrangos projektavimo, pardavimo ir montavimo paslaugas. Įmonė veikloje taiko pažangiausias šiuolaikines technologijas ir žada, kad klientai galės džiaugtis komfortiškomis gyvenimo sąlygomis.

Bendrovės išskirtinumas – atsinaujinančių energijos šaltinių naudojimas ir energijos panaudojimo efektyvumas. Įmonės direktorius Vaidas Šerelis sako, kad įrangą ne tik parduoda ir sumontuoja, bet savo klientams siūlo ir nemokamas konsultacijas bei techninę priežiūrą, užtikrina profesionalų ir kokybišką darbų atlikimą nuo projektavimo iki atidavimo vertinti. Gali aptarnauti tiek didelius strateginius objektus, tiek namų ūkius.

Pasak direktoriaus, įmonė, nors buvo įregistruota Ukmergėje, savo paslaugas iki šiol teikė daugiau didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir užsienyje, o dabar nori jas pristatyti ir ukmergiškiams.

Bendrovės parduodama ir įrengiama produkcija naudoja atsinaujinančius energijos šaltinius – orą, vandenį, saulės energiją, todėl ateityje tik populiarės. Europos Sąjunga, paskelbusi žaliąjį kursą, skiria didesnį dėmesį ir finansavimą šiai sričiai, todėl kompensuoja išlaidas įmonėms ir gyventojams, atsinaujinantiems savo statinius moderniomis ir aplinkai draugiškomis sistemomis. Pavyzdžiui,  gyvenamajame name keičiant seną katilą į naują. Jeigu yra poreikis, įmonės konsultantai gali padėti užpildyti paraiškas Europos Sąjungos fondų paramai atsinaujinančios energetikos diegimui gauti.

Kitas išskirtinumas – įmonė atstovauja garsius aukštos kokybės prekių ženklų gamintojus. Importuoja UAB „Danfoss“ danišką produkciją, kurios gamintojai yra vidaus patalpų komforto lyderiai dėl efektyvios ir ekonomiškos eksploatacijos.

Šildymas

Įmonė atlieka šildymo sistemų projektavimo, montavimo, aptarnavimo darbus. Pataria, kaip pasirinkti tinkamą šildymo sistemą, kuri leistų sutaupyti išlaidas, užtikrintų komfortą ir veiktų kokybiškai.

Vėdinimas

Šiais laikais klientai yra suinteresuoti ne tik tinkamai ir nebrangiai apšildyti gyvenamąsias patalpas, bet ir kokybiškai išvėdinti patalpas, neprarandant šilumos. Bendrovė siūlo sprendimą – rekuperacinę sistemą, kai tiekiant šviežią orą užtikrinamos komfortiškos gyvenimo sąlygos su minimaliomis sąnaudomis. Kai vėdinimo sistema tinkama, užtikrinama, kad neatsiras pelėsis ar nerasos langai, šalinami nemalonūs kvapai, o esant šviežiam, orui gerėja savijauta.

Diegiant vėdinimo sistemas, bendrovė klientams siūlo patikimą UAB „Komfovent“ gamintojo produkciją.

Vėdinimo sistemos įrengimo darbus įmonė atlieka pagal parengtą techninį projektą, nepaisant to, ar projektas parengtas įmonės atestuotų darbuotojų, ar turimas kliento.

Oro kondicionavimas

Savo klientams įmonė siūlo įvairių gamintojų oro kondicionierius ir jų montavimo darbus. Bendrovės partneriai – bendrovės „Daikin“, „Samsung“, „Panasonic“, „Nordic“.

Siūloma šaldymo įranga ne tik atvėsina patalpas karštą vasaros dieną, bet ir atlieka šildymo funkciją, oro temperatūrai krentant iki -25 °C.

Pasak V. Šerelio, jų parduodama produkcija itin moderni. Pavyzdžiui, šiuolaikiniai kondicionieriai orą atvėsina be vėjo, kuris turi neigiamos įtakos žmonių sveikatai.

Tarp įmonės siūlomų įrenginių galima įsigyti oro drėkintuvus ir oro valytuvus, švarinančius patalpų orą ir 99 procentais apsaugančius nuo virusų plitimo.

Be to, UAB „Ventvaida“ teikia ir serviso paslaugas.

Projektavimas

Įmonė teikia vėdinimo, šildymo ir oro kondicionavimo projektavimo paslaugas nuo gyvenamųjų namų iki pramonės gamybai skirtų pastatų. Atestuoti savo srities profesionalai suprojektuoja sistemas taip, kad jos ne tik gerai veiktų, bet ir derėtų su vidaus dizainu.

Aukštą kvalifikaciją šioje srityje liudija 2016 metais Statybos produkcijos sertifikavimo centro išduotas atestatas, suteikiantis teisę eiti ypatingojo statinio projekto dalies, apimančios šildymą, šilumos tiekimą, vėdinimą ir oro kondicionavimą, vadovo, vykdymo priežiūros vadovo, specialiųjų statybos darbų vadovo ir šių darbų techninės priežiūros vadovo pareigas. Galimi specialieji statybos darbai – statinio šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo inžinerinių sistemų įrengimas.

Dirba kryptingai

Nors panašių paslaugų teikėjų Ukmergėje gali būti ir daugiau, jie neturi ekspozicijos, kuri leistų klientui įvertinti būsimą paslaugą. „Įrengti šildymo ar vėdinimo sistemas gali daug kas, tačiau mes ne tik įrengiame, mes skiriame daug dėmesio energetiniam efektyvumui, kad energija būtų naudojama taupiai ir šildoma kuo pigiau. Atliekame šilumos nuostolių, šalčio poreikių paskaičiavimus. Tad gyventojas sutaupo pinigų šioms išlaidoms“, – sako direktorius V. Šerelis.

Įmonės darbo patirtis – dvylika metų. V. Šerelio teigimu, bendrovė nuo pat jos įkūrimo žengė eksploatavimo efektyvumo kryptimi. Tai ypač tampa aktualu dabar, Rusijos karo su Ukraina akivaizdoje, nes brangsta elektra, dujos, nafta ir kiti energetiniai ištekliai.

Bendrovėje dirba trylikos darbuotojų komanda, kuri nuolat tobulina savo kompetencijas – dalyvauja mokymuose, parodose ir kvalifikacijos kėlimo seminaruose.

UAB „Ventvaida“ dirba visoje Lietuvoje. UAB „Ventvaida“ salonas įsikūrė Vasario 16-osios gatvėje Nr. 20 ir laukia klientų. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų