Spausdinti šį puslapį

Parduoda ligoninės kavinės verslą

Paskelbta apie parduodamą ligoninės kavinės verslą. Paskelbta apie parduodamą ligoninės kavinės verslą.

Nekilnojamojo turto pardavimų platformoje skelbiama, kad parduodamas kavinės verslas Ukmergėje, Vytauto gatvėje. Kavinė veikia ligoninėje, patalpos yra nuomojamos.

Ligoninės patalpų nuomos sutartis yra sudaryta su Ukmergėje įsikūrusia įmone „Roelis“.

Kavinė įsikūrusi pirmajame aukšte. Kaip nurodoma skelbime, bendras patalpų plotas – 81,42 kv. m. Yra bendroji patalpa su baru, skirta klientams priimti, dvi virtuvės patalpos, dvi sandėliavimo patalpos, tualetas, du išėjimai į lauką.

Informuojama, kad patalpos yra renovuotos, naujai įrengtos ir veikia nuo 2017-ųjų metų pabaigos. Verslas parduodamas su patalpų nuomos sutartimi dešimčiai metų, baldais, buitine technika ir kita įranga. Pardavėjas nurodo, kad visa virtuvės įranga pirkta nauja, o kavinė yra gavusi reikiamas licencijas iš Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos.

Įmonė parduodama su visu įstatiniu kapitalu, prekiniais ženklais, technologinėmis kortelėmis. Teigiama, kad, susitarus, darbuotojai galėtų likti dirbti, tad veiklą būtų galima tęsti be pertraukos.

Papildomoje informacijoje nurodoma, kad „su įstaigos atsakingu asmeniu būtų galima sutarti, kad išnuomotų dar dvi patalpas skirtingose lokacijose su galimybe tiekti maistą ligoniams“. Kavinės lankytojai – medicinos įstaigų personalas, lankytojai, pacientai.

Susisiekus su UAB „Roelis“, vadovė nedaugžodžiavo – sakė, kad ir pasikeitus vadovybei kavinė galės tęsti veiklą. Dėl kitos informacijos patarė susisiekti su agente.

Pasak nekilnojamojo turto agentės, patalpų nuomos sutartis galioja iki 2027 metų ir patikino, kad, sutarčiai pasibaigus, „nebus sudėtinga ją pratęsti“.

Skelbime nurodomos dvi kainos: 25 tūkst. arba  55 tūkst. Eur. Kaip paaiškino vadybininkė, viena kaina – perkant su paskola ir perimant paskolos dalį, kita – jei atsiskaitoma iš karto.

VšĮ Ukmergės ligoninės vyriausiasis gydytojas Rimvydas Civilka sakė informacijos, kad kavinė ruoštųsi nutraukti veiklą, išsikelti kitur ar nutraukti sutartį, neturi.

R.Civilka informavo, kad įstaigos patalpos yra nuomojamos konkurso būdu. Sutarčiai pasibaigus, rajono savivaldybės taryba pagal nustatytą tvarką perskaičiuoja ir patvirtina pradinę nuomos kainą, skelbiamas viešas konkursas, kuriame gali dalyvauti visi – tiek ankstesnis nuomininkas, tiek nauji pretendentai. Laimi pasiūlęs didesnę kainą kandidatas.

Pratęsti sutartį ne konkurso būdu nėra galimybės.

Pasak R. Civilkos, sutartis, nuomininkui pageidaujant, gali būti nutraukta ir nepasibaigus terminui.

Ukmergės ligoninė turi ir kitas maitinimo paslaugai skirtas patalpas, kuriose veikė valgykla. Balandžio mėnesį vyko jų nuomos konkursas. Dalyvavo du pretendentai. Laimėjo Ukmergėje jau veikianti maitinimo įstaiga UAB „Egreda“, kuriai priklauso užeiga „Kolegos“. Šiuo metu naujieji šeimininkai tvarkosi ir įsirengia patalpas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)