Spausdinti šį puslapį

Ukmergės ūkininkus „Linas Agro“ sutiks naujame prekybiniame filiale

„Linas Agro“ įsikūrė naujose patalpose. „Linas Agro“ įsikūrė naujose patalpose.

„Dar arčiau mūsų klientų“, – sako „Linas Agro“ Lietuvos prekybos vadovas Sigitas Rymko, atidarydamas naują prekybinį filialą Ukmergėje, P. Cvirkos g. 10. Ir tai nėra tik skambūs žodžiai.

Prekybinių filialų Lietuvoje vystymas yra bendrovės strategijos – didinti paslaugų klientams prieinamumą ir kokybę – dalis. Šiuo metu Lietuvoje veikia 11 „Linas Agro“ prekybinių filialų.

„Tam, kad žinotume, ko reikia mūsų ūkininkams, kuo jie gyvena, kvėpuoja, privalome būti šalia jų. Tik tada galėsime iš tiesų suprasti jų poreikius ir pasiūlyti produktus, kurie reikalingi konkrečiam ūkiui. Matome, kaip svarbu, ypač sezono metu, ūkininkui gauti reikiamas prekes čia ir dabar. Todėl prekybiniai filialai yra labai patogūs“, – sako prekybos vadovas.

Iš Ukmergės kilęs Sigitas Rymko sako, kad tai, jog naujas prekybinis filialas atidaromas jo gimtajame krašte, jam teikia dvigubą džiaugsmą. „Ukmergėje gimiau ir augau, todėl viskas, kas susiję su šiuo kraštu, man labai rūpi. Prekybinį tašką čia turėjome ir anksčiau – jį „paveldėjome“ iš „Kauno grūdų“, tačiau šios patalpos buvo gana prastos būklės. Dabar tiek mūsų darbuotojams bus maloniau dirbti, tiek ir mūsų klientus sutiksime gražiau ir patogiau“, – džiaugiasi Lietuvos prekybos vadovas Sigitas Rymko.

Ne mažiau naujuoju prekybiniu filialu džiaugiasi ir čia dirbsiantys regioniniai agronomai – Justina Gurskaitė, Julius Karapkevičius ir vadybininkė Dalė Guobienė. Jau eilę metų Ukmergės rajono ūkininkus konsultuojantys darbuotojai tvirtina, kad naujos patalpos džiugina ne tiek dėl jų pačių, kiek dėl galimybės patogiai priimti klientus.

„Mūsų prekybinis filialas yra tapęs savotišku ūkininkų susibūrimų centru. Ir nebūtinai jie čia atvyksta norėdami paslaugų ar prekių, jie tiesiog nori pabendrauti tarpusavyje, pasidalyti naujienomis, aptarti žemės ūkio aktualijas. Ūkininkai mielai rinkdavosi ir prie mūsų buvusio filialo, bet dabar galėsime ir į vidų pakviesti, kavos pasiūlyti, ramiai apie reikalus pasikalbėti. O jei reikia, čia pat vietoje galės įsigyti ir norimų prekių. Ar tai būtų augalų apsaugos priemonės, mikroelementai, ar sėklos“, – dalijasi Justina Gurskaitė.

Jau 23-ejus metus agronomijos srityje dirbantis Julius Karapkevičius sako, kad per tiek metų Ukmergės ūkininkai tapę jo gerais pažįstamais, todėl visada džiaugiasi galėdamas su jais pabendrauti – ar tai būtų jų laukuose, aptariant problematiką, technologinius klausimus, ar sulaukus jų svečiuose – prekybiniame filiale.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)