Ukmergės verslo naujienos

Jau ne pirmą rugpjūtį į Užugirio kiemą (taip tarpukaryje vadintas prezidento Antano Smetonos dvaras) renkasi svečiai. Išklausę prezidento sveikinimo, visi švenčia Antano Smetonos gimtadienį.

Vaikų ir jaunimo vasaros poilsio stovyklą Ukmergės rajono visuomenės sveikatos biuras organizuoja jau septinti metai. Šiemet ji vadinosi „Nuraškysiu savo žvaigždę“, tačiau kaip ir kasmet pagrindinė kryptis – sveikatingumas ir aktyvios veiklos.

Daugelis iš mūsų paspirtuką prisimena kaip puikią vaikystės pramogą.

Panevėžio prekybos ir pramogų centre „Babilonas“ – dar vienas ypatingas ir nuotaikingas savaitgalis. Lapkričio 12 dieną daugiau nei 70 čia įsikūrusių parduotuvių, kavinių ir restoranų siūlys išskirtines nuolaidas, kurios sieks net iki 70 procentų.

Baidares „okupuoja“ aferistai

Vasaros pramogos apkarsta ne tik poilsiautojams, bet ir jų siūlytojams. Nuo aferistų nukenčia net baidares nuomojantys asmenys, kurie patiria didžiulių nuostolių.

Liepos 19 d. Veprių stovykloje vykstančioje pamainoje „Laimės kodas – sveikatos lobiai“ vyko netradicinės sporto pramogos. Jas organizavo UAB „Emovents“ – netradicinių sporto renginių įmonėms organizatoriai.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų