Darbuotojas serga – aikštelė nedirba

Į redakciją kreipėsi ukmergiškis, informavęs apie neveikiančią didžiagabaričių atliekų aikštelę Gerseniškių gatvėje. Pasakojo, kad nuo gegužės 12-osios keturias dienas kasdien važiavo į aikštelę priduoti didelio gabarito atliekų ir kartu pasiimti kompostavimo dėžę. Tačiau ant vartų vis rasdavo raštelį, kad dėl techninių kliūčių aikštelė nedirba.

 Nei telefono, kur kreiptis, nei jokios informacijos, kada jau galima atvykti.

Minėta aikštelė Gerseniškių g. 5 priklauso Vilniaus apskrities atliekų tvarkymo centrui VAAC. Telefonu 8 616 57265, nurodytu internetiniame įmonės puslapyje,  prisiskambinti antradienį nepavyko.

Kadangi įmonės dalininkė yra savivaldybė, o ir aptarnaujami čia ukmergiškiai, dėl aikštelės nedarbo teko aiškintis rajono savivaldybėje. Aplinkosaugos ir viešosios tvarkos skyriuje paaiškinta, kad dėl aikštelės nedarbo reikia skambinti pačiam rajono vadovui.

Ukmergės rajono meras, taip pat ir VACC valdybos narys Rolandas Janickas paaiškino, kad aikštelės darbuotojas staiga susirgo, apie tai savivaldybė buvo šią savaitę  informuota, tačiau manė, kad problemą VAAC’as sugebėjo išspręsti operatyviau, o ne tiesiog aikštelę uždaryti beveik savaitei.

Vis dėlto gegužės 20-ąją, trečiadienį, minėta aikštelė pagaliau vėl dirbo.

Priminsime jos darbo laiką:

II–V nuo 10 iki 19 val., pertrauka 14:30–15:00 val.

VI nuo 10 iki 16:30 val., pertrauka 13:00–13:30 val.

Vilma NEMUNAITIENĖ

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų