Spausdinti šį puslapį

Atidaryta šunų vedžiojimo aikštelė

Aikštelės atidarymo šventėje dalyvavo bei simbolinę juostelę kirpo rajono vadovai: rajono meras Rolandas Janickas, savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas, miesto seniūnė Zita Pečiulienė. Aikštelės atidarymo šventėje dalyvavo bei simbolinę juostelę kirpo rajono vadovai: rajono meras Rolandas Janickas, savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas, miesto seniūnė Zita Pečiulienė.

Pra­ėju­sią sa­vai­tę Uk­mer­gė­je ati­da­ry­ta pir­mo­ji mū­sų mies­te šu­nų ve­džio­ji­mo aikš­te­lė. Ke­tur­ko­jams ir jų šei­mi­nin­kams skir­ta aikš­te­lė įreng­ta ne­to­li po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to, Ka­rei­vi­nių gat­vė­je. Ji ap­ima apie 20 arų te­ri­to­ri­ją.

Įren­gi­nius pa­ga­mi­no UAB „Uk­mer­gės ver­smė“. Jų su­konst­ruo­ti tre­ni­ruok­liai trans­for­muo­ja­mi – ga­li bū­ti pri­tai­ko­mi tiek ma­žų, tiek di­de­lių veis­lių šu­nims. Ši aikš­te­lė ga­lė­tų bū­ti pa­nau­do­ja­ma ir šu­nų dre­sa­vi­mo pa­slau­gai teik­ti. Se­niū­ni­ja su­tik­tų iš­nuo­mo­ti šios pa­slau­gos tei­kė­jams aikš­te­lę tik už jos prie­žiū­rą.

Su au­gin­ti­niais į aikš­te­lę ei­nan­tys gy­ven­to­jai tu­rė­tų ne­pa­mirš­ti iš na­mų pa­si­im­ti mai­še­lių ir aikš­te­lė­je ne­pa­lik­ti šu­nų iš­ma­tų.

Aikš­te­lės ap­tvė­ri­mui skir­ta iš sa­vi­val­dy­bės biu­dže­to apie 3 tūkst. eu­rų. Taip pat prie šios su­mos te­ko dar da­lį pri­dur­ti iš ūkio reik­mėms skir­tų lė­šų.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)