Spausdinti šį puslapį

Už pasakas – apdovanojimai

Šventėje dalyvavo ukmergiškiai: Dukstynos pagrindinės mokyklos antrokės Ugnė Stankevičiūtė, Inesa Tamašauskaitė (mergaičių mokytoja – Rita Gelūnienė), penktokas Matas Matuškevičius, jo lietuvių kalbos mokytoja Elvyra Augustinavičienė, „Šilo“ pagrindinės mokyklos penktokai Gerda Kapočiūtė, Ugnė Šepetytė ir Tomas Petronis kartu su lietuvių kalbos mokytoja Jane Juzėniene. Šventėje dalyvavo ukmergiškiai: Dukstynos pagrindinės mokyklos antrokės Ugnė Stankevičiūtė, Inesa Tamašauskaitė (mergaičių mokytoja – Rita Gelūnienė), penktokas Matas Matuškevičius, jo lietuvių kalbos mokytoja Elvyra Augustinavičienė, „Šilo“ pagrindinės mokyklos penktokai Gerda Kapočiūtė, Ugnė Šepetytė ir Tomas Petronis kartu su lietuvių kalbos mokytoja Jane Juzėniene.

Kauno valstybiniame lėlių teatre vyko šalies mokinių kūrybinio konkurso „Lietuvos vaikai kuria pasakas“ baigiamoji šventė. Jos metu apdovanoti nugalėtojai, tarp kurių – ir ukmergiškiai.

„Šilo“ pagrindinės mokyklos penktokas Tomas Petronis, konkurse užėmęs II vietą, apdovanotas Švietimo ir mokslo ministerijos diplomu, sidabro medaliu bei asmeninėmis dovanomis.

Dukstynos pagrindinės mokyklos penktokas Matas Matuškevičius apdovanotas Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro Pagyrimo raštu už originaliausią pasaką ir asmeninėmis dovanomis.

Berniukų kūriniai išspausdinti knygoje „Lietuvos vaikų pasakos. 9-oji knyga“. Moksleivių mokytojos Janė Juzėnienė ir Elvyra Augustinavičienė apdovanotos Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro padėkos raštais ir knygomis.

Visi šventėje dalyvavę mažieji Ukmergės rašytojai gavo šventės dalyvių pažymėjimus, apdovanoti leidyklos „Kalendorius“ dovanomis.

Knygos „Lietuvos vaikų pasakos. 9-oji knyga“ redaktorė Regina Pupalaigytė gyrė, kad šiam konkursui atsiųstos pasakos parengtos tvarkingiau ir raštingiau. Už tai dėkojo ir jauniesiems kūrėjams, ir vaikų mokytojams.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)