Spausdinti šį puslapį

Vaikams – įspūdinga dovana

Gedimino Nemunaičio nuotr. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centrą aplankiusi AB „Swed“ banko Ukmergės klientų aptarnavimo centro vadovė Gražina Markevičienė papasakojo apie savo įstaigos iniciatyvą, kurią pavadino geru vasaros darbu.

Tai pinigų suma, skirta geram darbui Ukmergėje. Mūsų Centro Dienos socialinės globos skyriaus darbuotojai ir klientai labai susidomėjo bankininkų projektu. Sužavėjo faktas, kad prestižinėje įstaigoje dirbantys žmonės randa laiko pagalvoti apie sunkią negalią turinčius žmones, lankančius Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centrą.

Bendru susitarimu nutarta aplankyti Anykščių rajono žymiąsias vietas. Banko darbuotojai apmokėjo kelionės išlaidas nuomotu autobusu, nupirko kamuolių ir kitų priemonių laisvalaikiui. O kiek emocijų ir įspūdžių kelionėje, į kurią vykstama ne su šeimos nariais, bet su savo likimo draugais. Puikus oras prisidėjo prie geros nuotaikos ir nors vienai dienai pakeitė Centro lankytojų dienotvarkę.

Labdaringa veikla labai reikalinga kasdieniame gyvenime. Ne pinigų kiekiu matuojami širdžių plakimo dažniai, bet žmonių supratimu, kad dalintis reikia. Vien mintis, kad nuo vieno ar kito konkretaus žmogaus sprendimo prasiskiria danguje debesys, suteikia vilčių. Ir kai tokių žmonių vis daugiau gyvena Ukmergėje, jauti, kad mūsų sielose daugiau šviesos…

Lina SUKACKIENĖ

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Susiję įrašai (pagal žymę)