Spausdinti šį puslapį

Ieškojo ir surado patys artimieji

Antradienio „Ukmergės žiniose“ skelbėme apie arimuose rastą mirusį žmogų, kurį sniege atsitiktinai pamatė medžiotojai.

Į redakciją paskambinusi mirusiojo dukterėčia Židronė Gružauskienė pasakojo, kad viskas buvo kiek kitaip.

„Artimiesiems labai skaudu, nes pasirodė, lyg to žmogaus niekas nebuvo ieškoję“, – kalbėjo Ukmergėje gyvenanti moteris. Pasakojo, kad ji pati rūpinosi giminaičiu, atveždavo maisto, telefonu palaikė ryšį su sodybos artimiausiais kaimynais.

Gruodžio 13-osios vakarą paskambinusi kaimynė pirmoji ir pranešė, kad kažkas negerai – iš trobesių, kur gyvena žmogus, kamino neberūksta dūmai.

Sunerimusi dukterėčia kitą dieną darsyk pati skambino kaimynei. Ši patvirtino tą patį – kaimyno nesimato. Tuomet iš darbo išsiprašiusi Ž. Gružauskienė drauge su savo tėvu, velionio broliu, nuskubėjo į sodybą. Neradę troboje, nuvyko pas artimiausią bičiulį, apklausė kitų žmonių, apsilankė parduotuvėje.

Pro šalį važiavę žmonės pasisiūlė padėti – pavėžėti. Bevažiuojant lauko keliu pati dukterėčia ir pastebėjo savo dėdės kūną...

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)