Spausdinti šį puslapį

Po Naujųjų – šuolis į Šventąją

Šventojoje su bendraminčiais maudėsi ir Sigita Kriaučiūnienė su dukryte (dešinėje) Šventojoje su bendraminčiais maudėsi ir Sigita Kriaučiūnienė su dukryte (dešinėje)

Kasmet sausio 1-ąją viso pasaulio „ruoniai“ rengia simbolinį Naujųjų susitikimą vandenyje – sutartą valandą panyra į upę, ežerą ar jūrą, taip liudydami beribes žmogaus dvasines ir fizines galias.

„Daugelis duodame sau visokių pažadų, ką pradėsime daryti arba ko nebedarysime nuo Naujųjų metų. Tai lyg diena, nuo kurios galėtų prasidėti sveikesnis, kokybiškesnis gyvenimas. Mums, sveikuoliams, tai šventė, kai visi galime susitikti vandenyje tą pačią dieną sutartu laiku ir patvirtinti, kad sveiko gyvenimo būdas pašalina nepagrįstas gamtos baimes, padidina kūno galimybes ilgiau išlikti jaunam, energingam ir sveikam, o sielą nuteikia prasmingam buvimui šioje žemėje“, – sako Lietuvos sveikuolių sąjungos viceprezidentė Sigita Kriaučiūnienė.

Ji primena, kad 2017 metus Lietuvos sveikuolių sąjunga paskelbė blaivios ir sveikos jaunystės metais, ir džiaugiasi, kad nemažas būrys sveikai gyvenančių ukmergiškių po blaiviai sutiktų Naujųjų išsimaudė Šventosios upėje.

UŽ inf.

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)