Spausdinti šį puslapį

Jaunieji policijos rėmėjai Ukmergėje ragino gyventojus iškelti trispalves

Kovo 11-tą, Lietuvos nepriklausomybės dieną, ukmergiškiams buvo priminta pareiga iškelti valstybės vėliavą.

Prevencinę priemonę surengė Ukmergės rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnės ir Ukmergės rajono savivaldybės Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyrius. Organizatoriams talkino 10 jaunųjų policijos rėmėjų bei du policijos rėmėjai.

Prevencinės priemonės dalyviai nustatė per 250 pažeidimų. Namų, ant kurių neplevėsavo trispalvės, šeimininkams buvo įteikti informaciniai pranešimai. Gyventojams paaiškinta, kurių valstybinių švenčių metu iškelti vėliavas yra privaloma, kokia numatyta atsakomybė, jeigu šio reikalavimo nesilaikoma. Trims vienišoms moterims jaunieji policijos rėmėjai padėjo iškelti vėliavas.

Bendruomenės pareigūnė Ingrida Dutkienė džiaugėsi, kad visi gyventojai jaunuosius policijos rėmėjus sutiko pagarbiai. Bendruomenės pareigūnės ir Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyrius, pasitelkdami savanorius, ir ateityje kartu organizuos įvairias pevencines priemones.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)