Spausdinti šį puslapį

Skyrė lėšų automobiliui

Automobiliu džiaugiasi Pagalbos socialinės rizikos šeimoms skyriaus vedėja Jurgita Krukauskienė, socialinis darbuotojas Sigitas Musteikis ir Centro direktorė Sigita Bakanauskienė. Gedimino Nemunaičio nuotr. Automobiliu džiaugiasi Pagalbos socialinės rizikos šeimoms skyriaus vedėja Jurgita Krukauskienė, socialinis darbuotojas Sigitas Musteikis ir Centro direktorė Sigita Bakanauskienė. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centras nusipirko automobilį „Ford-C Max“. Ukmergės rajono savivaldybė skyrė lėšų, kad būtų efektyviau teikiamos paslaugos socialinės rizikos šeimoms. Nenaujas 2012 metų laidos lengvasis automobilis įsigytas už 7 999 eurus.

Vykdydamas Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos rekomendacijas, kad socialiniai darbuotojai dirbtų su dešimčia socialinės rizikos šeimų, Centras Ukmergės rajono savivaldybės tarybos sprendimu papildomai priėmė į darbą 8 socialinius darbuotojus. Kartu buvo skirtos lėšos ir automobiliui.

Šiuo metu Centre yra 12 socialinių darbuotojų darbui su socialinės rizikos šeimomis. Jų priežiūros erdvėje yra 136 šeimos. 8 darbuotojai dirba su miesto šeimomis ir 4 seniūnijose. Nauji darbuotojai yra Siesikų, Deltuvos, Taujėnų ir Vidiškių seniūnijose. Skyriaus vedėja paskirta Jurgita Krukauskienė.

„Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centrui – nauji uždaviniai“, – sako įstaigos direktorė Sigita Bakanauskienė. Pasak jos, darbuotojai įdarbinti Centre, o jų darbo vieta seniūnijoje, tad reikia rasti visus optimalius sąlyčio taškus, kad šeimoms, kurioms reikalinga pagalba, ji būtų visapusiškai suteikta.

Lina SUKACKIENĖ

Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro administratorė


Reklama: kku.lt

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)