Spausdinti šį puslapį

Policininkai patruliuos nauju „Škoda Superb“

Į Ukmergės policijos komisariato kiemą įriedėjo naujutėlaitis automobilis „Škoda Superb“, nudažytas specialiomis spalvomis bei pažymėtas skiriamaisiais policijos ženklais. Naujasis automobilis skirtas patruliavimui.

Policijos tarnybinis automobilis – tai mobili pareigūnų darbo vieta. „Škoda Superb“ visapusiškai sukompektuotas. Kaip ir kituose policijos automobiliuose, jame yra nešiojamas kompiuteris, spausdintuvas, taip pat yra priverstinės stabdymo priemonė.

„Škoda Superb“ automobilyje, kaip ir dar vienuolikoje kitų, yra naujai įsigyti gelbėjimo įrangos komplektai. Jie pravers bet kurioje situacijoje, gelbėjant žmogaus gyvybę. Ši įranga gali būti reikalinga policijos pareigūnui darbui įvykio vietoje. Kompektuose yra virvė, kastuvėlis, laužtuvas, daugiafunkcinės replės, pirštinės, kiti praktikoje reikalingi dalykai.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)