Spausdinti šį puslapį

Pasitikti „Baltijos kelio“ bėgimo dalyviai

Prie akcijos kasmet prisijungia ir ukmergiškiai. Autoriaus nuotr. Prie akcijos kasmet prisijungia ir ukmergiškiai. Autoriaus nuotr.

Artėjant „Baltijos kelio“ metinėms, šis visą tautą suvienijęs įvykis tradiciškai buvo paminėtas bėgimu iš Vilniaus į Taliną. Mūsų rajone prie bėgikų prisijungė jaunieji sportininkai, bėgikus pasitiko Ukmergės rajono savivaldybės ir Sporto centro vadovai.

32 Lietuvos ir Latvijos bėgikai 26-ąjį tradicinį tarptautinį estafetinį bėgimą pradėjo Vilniuje, Katedros aikštėje. Rugpjūčio 19-ąją jie atbėgo prie Laisvės paminklo Rygoje, o 20-ąją finišavo Estijos parlamento kieme Taline.

Praėjusią savaitę bėgikus pasitiko ir kartu su jais rajono ribose bėgo jaunieji Ukmergės sportininkai. 21 Sporto centro krepšinio ir futbolo sekcijų auklėtinis ilsisi ir sportuoja Vepriuose, vaikų vasaros užimtumo stovykloje. Jie ir atvyko pasitikti ir palydėti akcijos dalyvių.

Ukmergės rajono meras Rolandas Janickas, savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas ir Sporto centro direktorius Vytautas Tutlys apdovanojo Lietuvos bėgimo mėgėjų asociacijos direktorių Vidmantą Dobrovolską, jauniausią bėgikę iš Panevėžio Patriciją Mingėlaitę, vyriausią bėgiką iš Rokiškio Bronių Povilą Saulį, Latvijos bėgikus Dacę Kovajevską ir Janį Marčinkų. Taip pat apdovanotas buvo ir vienintelis bėgime dalyvavęs ukmergiškis – Juozas Songaila.

Arvydas PĖŠINA

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)