Spausdinti šį puslapį

Viešnagę sodyboje nutraukė mirtis

Ukmergės rajone esančioje vienoje iš kaimo turizmo sodybų – skaudi nelaimė. Neaiškiomis aplinkybėmis mirė čia pasisvečiuoti atvykęs Ukrainos gyventojas.

Pobūviams ir poilsiui skirta sodyba, kurioje žmogus mirė, įsikūrusi Pivonijos seniūnijoje, Alionių kaime, netoli tvenkinio. Nelaimė joje nutiko pirmadienio rytą. Bendrajame pagalbos centre apie 9 valandą 30 minučių buvo gautas pranešimas, kad pro sodybos namo antro aukšto langą iškrito vyras.

Apie tai buvo pranešta policijai ir medikams. Deja, atvykus greitajai medicinos pagalbai konstatuota sodybos svečio mirtis.

Mirusysis – Ukrainos pilietis V. B. (gim. 1972 m.). Sodyboje Alionyse jis buvo apsistojęs su keliais kitais kartu atvykusiais draugais.

Rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas, užsieniečio mirties priežastis nustatinėjama, tiriamos jos aplinkybės.

Paaiškėjo, kad nelaimė nutiko svečiui vos apsistojus sodyboje – jis buvo ką tik čia atvykęs, įsikūręs po kelionės. Šią sodybą pobūviams nuomojantiems ukmergiškiams vyro mirtis, neslepia jie, – ne tik dideli rūpesčiai. Tai jiems, sakė žmonės, – ir didžiausias stresas, mat ukrainietį jie pažinojo. Į sodybą tiesiog draugiškai įsileido pasisvečiuoti, o po kelionės naktį į Alionis atvykęs žmogus ryte mirė.

Pasakojo ir patys nekantriai laukiantys ekspertų išvadų, tikisi atsakymų į klausimus, kokiomis aplinkybėmis nutiko nelaimė, ar ukrainietis galėjo iškristi pro langą jau miręs.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)