Spausdinti šį puslapį

Valgydami pyragus – parėmė sergančią mergaitę

Rajono savivaldybės darbuotojai taip pat prisidėjo prie akcijos. Rajono savivaldybės darbuotojai taip pat prisidėjo prie akcijos.

Lapkričio 6-ąją Lietuvoje minėta populiari nors daugelyje kalendorių  dar neminima šventė – „Pyragų diena“.

Tai iniciatyva, kurią įkvėpė TV3 „Išsipildymo akcija“. Jos metu pagalbos ranka ištiesiama tiems, kuriems jos labiausiai reikia.

„Pyragų dieną“ visi kviečiami kepti pyragus, juos parduoti kolegoms, bičiuliams ar mokslo draugams, o surinktas lėšas paaukoti.

Šioje akcijoje dalyvavo ir nemažai Ukmergės įstaigų.

Rajono savivaldybės darbuotojai pietų pertraukos metu rinkosi į vieną iš salių, kuri iš tolo kvepėjo naminiais pyragais.

Po vaišių paaiškėjo, kad savivaldybės darbuotojai iš viso paaukojo 200 eurų. Vaiko teisių apsaugos ir socialinės paramos skyriaus siūlymu šie pinigai bus skirti 4-metei ukmergiškei, kuriai šiemet diagnozuotas širdies ritmo sutrikimas ir jos būklę nuolat tikrina Santaros klinikų medikai.

„Tikimės, kad šis mūsų nedidelis piniginis indėlis nors kiek padės sunkiai besiverčiančiai mažametės šeimai spręsti ją užgriuvusias dideles problemas“, – sakė rajono meras Rolandas Janickas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)