Koncertą aptemdė muštynės

Ukmergės technologijų ir verslo mokykloje praėjusią savaitę sumuštas mokinys. Vaikinas nukentėjo įstaigoje vykusio renginio metu.

Ketvirtadienį šios mokyklos sporto komplekse buvo surengtas „NEzombėk“ pavadinto jaunimo festivalio „Radistų“ koncertas, į kurį susirinko labai daug Ukmergės jaunimo. Vakare, apie 21 valandą, miesto gatvėse patruliavę policijos patruliai gavo pranešimą, kad keliolika jaunuolių muša vieną.

Netrukus paaiškėjo, kad į Technologijų ir verslo mokyklos bendrabutį grįžo mokinys, kuris buvo sumuštas. Apie tai policijai pranešė bendrabučio administratorė.

Rajono policijos komisariatas informuoja, kad 17 metų jaunuolis patyrė galvos ir veido traumą. Pranešama, kad renginyje jis nukentėjo nuo nepažįstamų asmenų. Vaikinas buvo nugabentas į ligoninę, jam diagnozuoti nežymūs kūno sužalojimai.

Nukentėjusysis buvo neblaivus – nustatytas vidutinis, 1,83 promilės, girtumas. Policija surašė administracinio nusižengimo protokolą.

Renginio organizatoriai apgailestauja dėl tokio nemalonaus, festivalį sujaukusio incidento. Tuo metu renginio dalyvių toks kai kurių jame buvusių asmenų elgesys nestebina. Tokių nutikimų esą galėjo būti ir daugiau, nes, anot jų, nemažai koncerto klausytojų buvo apsvaigę. Deja, daugelio panašių renginių, taip pat ir šio, metu dažno jaunuolio „kompanionė“ – elektroninė cigaretė.'

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+10 # Dalyve 2017-11-14 01:12
Esu pilnamete. Koncerte dalyvavau su paaugle sese. Na as buvau sokiruota jaunimo ypatingai girtu jaunu merginu elgesiu. Sese taip pat buvo okiruota kad jaunimas taip leidzia laika...
Koncertas buvo puikus tik kitam kartui reiktu grieztesniu priemoniu jaunimo atzvilgiu.neblaiviu buvo labai daug
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # pravažiuojantis 2017-11-14 14:46
dūmų stulpai aikštelėje tarp automobilių :zzz
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-1 # neturiu tokio 2017-11-14 18:15
Čia normalu nes čia UKMERGĖ!!! Technikumas irgi skaitosi ten dar blogiau...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+1 # Jaupalukis 2017-11-16 22:12
Turbut su JLC direktore gere :) kaip visada.... :)
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų