Spausdinti šį puslapį

Knygoje – politikos laisvamanio užrašai

Knygos autorius Bronislovas Genzelis ir jo bendramintis Bronislovas Kuzmickas. Gedimino Nemunaičio nuotr. Knygos autorius Bronislovas Genzelis ir jo bendramintis Bronislovas Kuzmickas. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ukmergės kraštotyros muziejuje vyko Kovo 11-osios akto signataro Bronislovo Genzelio knygos ,,Politikos laisvamanio užrašai: sovietmetis, Sąjūdis, nūdiena“ pristatymas.

Į renginį atvyko atsargos pulkininkas Arūnas Dudavičius, knygos autorius, jo bendramintis, bendražygis, Kovo 11-osios akto signataras Bronislovas Kuzmickas.

Muziejuje susirinko istorija besidomintys ukmergiškiai.

Svečius pristačiusi muziejaus direktorė Vaidutė Sakolnikienė pasidžiaugė, kad muziejaus erdvės tampa atviros prasmingiems, istoriškai svarbiems susitikimams.

Kovo 11-osios akto signataras, profesorius Bronislovas Genzelis savo knygoje autentiškai perteikia bei vertina istorijos faktus, kitų žmonių poelgius ir pasisakymus. Jis analizuoja Sąjūdžio laikotarpio aktualijas ir vertina, ar tai, ko buvo siekiama kuriant laisvą valstybę pavyko įgyvendinti.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)