Spausdinti šį puslapį

Rinks gražiausiai pasipuošusius

Artėjant Kalėdoms ukmergiškiai, mūsų miesto įstaigos, įmonės kviečiami puošti savo būstus bei aplinką ir dalyvauti tradiciniame kalėdiniame konkurse. Jį ne pirmus metus organizuoja Ukmergės miesto seniūnija.

Šventiniu laikotarpiu įvairūs miesto pastatai tampa vienas už kitą gražesni. Išradingi gyventojai, įstaigų darbuotojai puošia langus, balkonus, pastatų fasadus, originaliai puošiamos parduotuvių vitrinos.

Šiemet ir vėl penkiose kategorijose galės „varžytis“ visi šventiškai atrodantys Ukmergės pastatai. Bus renkami: gražiausia eglutė; gražiausiai papuošta vitrina; gražiausias verslo įmonės šventinis papuošimas; gražiausiai papuoštas gyvenamasis namas; gražiausiai papuoštas daugiabutis namas.

Visi norintieji iki 2018 metų sausio 6 dienos gali siūlyti kandidatus laimėti šiose kategorijose. Rašyti el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Pretendentus vertins komisija. Po Trijų Karalių laimėtojus apdovanos konkurso organizatorė – miesto seniūnija. Jiems bus įteiktos padėkos, taip pat apdovanoti suvenyrais.

Panašūs konkursai, kai renkami ne tik gražiausiai pasipuošusieji, bet ir dailiausios eglutės, rengiami ir kituose rajonuose.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)