Spausdinti šį puslapį

Dovanojo džiaugsmą vaikams

Klubo „Interact“ nariai su dovanomis. Klubo „Interact“ nariai su dovanomis.

Daugiau nei prieš metus įsikūrusio Ukmergės „Interact“ klubo nariai stengiasi nepamiršti tų, kuriems pagalba labiausiai reikalinga.

Klubo nariai Toma Troškaitė, Šarūnė Augustėnaitė, Vaiva Stankevičiūtė, Odeta Laukaitytė, Gintarė Perednytė, Aurimas Liubauskas, Smiltė Karvelytė, Barbora Kriaučiūnaitė ir Žemyna Meškuotytė Ukmergės neįgaliųjų bendruomenės jaunimui suorganizavo kalėdinę šventę. Joje dalyvavo 12 vaikų su tėveliais.

Klubo nariai prieš Kalėdas taip pat prekiavo Ukmergės mugėje. Pardavinėjo sausainius, meduolius, vaikų kurtus žaisliukus, o surinktas lėšas skyrė skurstančiai rajono šeimai.

Šeimai, kurioje auga 7 vaikai, nupirkta skalbinių džiovykla, tarkavimo mašina, kiti virtuvės įrankiai. Taip pat padovanota maisto produktų, mokyklinės kuprinės, sąsiuviniai, flomasteriai, vaistinės dovanų čekis.

Buvo įgyvendinti ir vaikų kalėdiniai troškimai – dovanų jie gavo žaidimų, dėlionių, konstravimo kaladėlių, spalvinimo knygelių.

„Interact“ klubo nariai pasakojo, kad ši šventinė akcija daug džiaugsmo suteikė ne tik šiai šeimai, bet ir jiems patiems.

„Interact“ klubai yra „Rotary“ šeimos dalis, skirta 12–18 m. jaunimui. Klubuose ugdomos lyderio savybės ir asmeninė vertybių sistema, turi būti rūpestingas ir padėti kitiems, skatinti tarptautinius ryšius ir gerą valią.

Klubui priklausantys Ukmergės moksleiviai dėkoja rotariečiams, kurie labai dosniai parėmė neįgalių vaikų šventę bei visiems, aukojusiems dovanų daugiavaikei sunkiai besiverčiančiai šeimai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)