Spausdinti šį puslapį

Vėl dirbs be pavaduotojo

UAB Ukmergės autobusų parko direktoriaus pavaduotojo Kazio Grybausko darbo dienos šioje įmonėje – paskutinės. Po mėnesio baigiasi jo darbo sutartis.

Šios savivaldybės įmonės vadovas pavaduotojo seniau neturėjo – jo etatas čia atsirado vos prieš kelerius metus. „Pagrindinis motyvas buvo tas, kad pavaduotojo reikėjo, kai prasidėjo naujosios autobusų stoties statybos. Dabar ji jau pastatyta, baigiam įsikurti“, – sakė bendrovės direktorius Alfonsas Prabišas.

Anot jo, K. Grybausko darbo Ukmergės autobusų parke sutartis baigsis vasario 28 dieną. Sutarties pratęsimo ar naujo kolegos paieškų galimybės nesvarstomos, nes pavaduotojo pareigybės tiesiog nebeprireiks. „Nors vienur – daugiau darbų, kitur – mažiau, bet gyvenimas ir technologijos eina į priekį, viskas keičiasi. Bandysim dirbti be pavaduotojo, žiūrėsim, kaip išeis“, – sakė A. Prabišas.

Šioje įmonėje K. Grybauskas įsidarbino 2016 metų lapkritį, tąsyk atsisveikinęs su Seimo nario pareigomis. Pavaduotojo kėdė jam atiteko, ją palikus tuomet į Seimą išrinktam Juozui Varžgaliui, Valstiečių ir žaliųjų sąjungos Ukmergės rajono skyriaus pirmininkui. Autobusų parke J. Varžgalys buvo pradėjęs dirbti irgi vos prieš metus, įmonėje sukūrus naują – direktoriaus pavaduotojo – pareigybę.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)