Spausdinti šį puslapį

Naktimis – rekordinis šaltis

Ukmergėje – bene didžiausi šalčiai visoje šalyje. Teigiama, kad jie kol kas neketina trauktis.

Ukmergės meteorologijos stoties viršininkas Rimantas Benkauskas pasakojo, kad šaltas mūsų krašte buvo ir šis savaitgalis. „Žemiausia temperatūra vasario 24-osios naktį – 20,2 laipsnio šalčio, 25-osios – net 24. Naktį į pirmadienį buvo 24,1 laipsnio, į rytą šilo“, – sakė jis.

Lyginant su kitais rajonais, teigia viršininkas, esame tarp „rekordininkų“: temperatūra Ukmergėje šiomis dienomis – žemiausia arba viena žemiausių.

Į meteorologijos stotį, anot R. Benkausko, kreipiasi tie gyventojai, kuriems temperatūros klausimas aktualus. Ypač daug mokinių tėvų, norinčių sužinoti tikslią temperatūrą, skambučių. „Pirmadienį užplūdo iš pat ryto – skambino prieš septynias. Sulaukėm gal 20 skambučių. Šiaip dirbam nuo pusės aštuonių, bet kai šitaip šalta, būnam ir nuo šešių, kad galėtume atsiliepti“, – sako jis.

Viršininkas žada, kad tokia šalta Ukmergėje bus visa ši savaitė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)