Spausdinti šį puslapį

Labai trūksta padedančių rankų

Gyvūnų globos namai „Klajūnas“ skelbia, kad prieglaudoje daugėjant paliktų gyvūnų labai trūksta jais besirūpinančių savanorių.

Mylintys katytes ir šunelius, mokantys juos prižiūrėti ir turintys bent kelias valandas laisvo laiko per savaitę – kviečiami prisijungti prie „Klajūno“ savanorių komandos.

Savanoriai patys renkasi, kada ir kokius darbus atlikti, su jais pasirašomos savanoriavimo sutartys. Jauniems žmonėms atidirbtos valandos užskaitomos kaip visuomeninė veikla gimnazijose ir pridedami stojimo balai kolegijose ir universitetuose.

Pagrindiniai darbai, kuriuos atlieka „Klajūno“ savanoriai, – šunų priežiūra, šėrimas, vedžiojimas, jų aplinkos tvarkymas, kačių priežiūra, šėrimas, narvų tvarkymas, pagalba vežant gyvūnus į veterinarijos klinikas, įvairūs darbai prieglaudos pastate ir teritorijoje.

Taip pat tikimasi, kad savanoriai galės patys suteikti laikiną namų globą gyvūnėliams, dalyvaus edukacinėse programose mokyklose ir vaikų darželiuose, rinks labdarą.

Laukiami jaunuoliai ir suaugusieji. Asmenims iki 18 metų reikalingas tėvų sutikimas, pasirašant savanoriavimo sutartį.

Teirautis tel. 8 684 39570.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)