Spausdinti šį puslapį

Pristato naują dainą

Jauniausi Lietuvos reperiai „Operatyvūs“ pristato naują dainą. T.Morkūno nuotr. Jauniausi Lietuvos reperiai „Operatyvūs“ pristato naują dainą. T.Morkūno nuotr.

Portalas lrytas.lt  rašo apie talentingus moksleivius – ukmergiškį Pijų Vasiliauską ir kupiškėną Domantą Jazgevičių – grupės „Operatyvūs“ narius.

Šie vaikinai tituluojami jauniausiais Lietuvos reperiais.

Vos prieš 3 mėnesius grįžę iš Jungtinių Amerikos Valstijų, kur koncertavo Čikagoje, šiandien reperiai pristato naują kūrinį „Man Nieko daugiau“.

Praeitais metais 13-ąjį ir 16-ąjį gimtadienius atšventę grupės „Operatyvūs“ nariai – Pijus ir Domantas – jau gerai žinomi lietuviškos muzikos pasaulyje. Ketverius metus gyvuojantis duetas jau spėjo sudalyvauti dešimtyse renginių, pasirodyti televizijoje ir groti didžiausių Lietuvos festivalių scenose.

„Man Nieko Daugiau“ – kūrinys apie skirtingus žmones toje pačioje erdvėje, apie savęs atradimus ir praradimus, apie džiaugsmus ir liūdesį, kurie nenutrūkstamai sukasi mūsų visų gyvenimuose.

Prie kūrinio prodiusavimo prisidėjo gerai žinomas repo pasaulyje muzikos kūrėjas Povilas „Mp3“ Ramoška ir vokalistė Miglė Pivoriūnaitė.

Tarp mokyklos ir muzikos gyvenantys jaunuoliai puikiai suvokia, ko nori ir jau susidėliojo tikslus keliems metams į priekį, tad naujienų iš jų sulauksime dar labai daug. Šiuo metu Pijus ruošiasi dar vienam rimtam įššūkiui. Jauniausias visų laikų „Freestyle MC battle“ dalyvis gegužės mėnesį dalyvaus unikaliame ir pirmame tokio pobūdžio projekte Lietuvoje – „Hype Battle“, kurio metu susigrums ir savo jėgas išbandys įvairūs šio žanro atstovai.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Susiję įrašai (pagal žymę)