Spausdinti šį puslapį

Taksi paslauga liko nepatenkinta

Delfi nuotr. Delfi nuotr.

„Noriu pasidalyti įspūdžiais apie Ukmergėje važinėjančius „Virgio taksi“ vairuotojus“, – į redakciją kreipėsi viena ukmergiškė.

Šios įmonės darbuotojus ji apibūdino labai prastai, sakė, kad  automobiliuose būna prirūkyta, atvykstančio taksi reikia ilgai laukti, vairuotojai nemandagūs, vieną net pastebėjo įkaušusį. O didžiausią pasipiktinimą sukėlė neseniai patirta situacija, kai ji su dar dviem šeimos nariais išsikvietė taksi, o šis atvažiavo su dar vienu keleiviu. Po kiek laiko kitas – taip pat jau su keleiviu. Galiausiai laukimo laikas užsitęsė, moteris ir jos šeima liko labai nusivylę ir įskaudinti.

Šia istorija ukmergiškė pasidalino ir feisbuke, kur savo nuomones išsakė dešimtys ukmergiškių. Vieni palaikė keleivę, kiti svarstė, kad tai neabejotinas konkurentų šmeižtas, treti plūdo ar gyrė kitas taksi įmones, ar bandė apibendrinti situaciją, esą kokia kaina, tokia ir paslauga.

IĮ „Virgio taksi“ įkūrėjas Virgilijus Barzda pasakojo, kad, deja, nepatenkintų klientų visada buvo, yra ir bus. Nieko nuostabaus, juk visą parą po rajoną gyventojus vežioja net 15 šios įmonės bei dar kelių kitų taksi įmonių automobiliai.

Atsakydamas į išsakytus priekaištus dėl to, kad vairuotojas į iškvietimą atvyko vežinas kitu klientu, sakė, kad taip būna, bet labai retai.

Dėl rūkymo ar švaros salone palaikymo  tikino, kad vairuotojai įspėjami, bet už kiekvieną atsakyti negali.

Pasakojo, kad taksi vairuotojų kaita didelė, jų darbas įtemptas, pavojingas, atsakingas, sunkus ir ne taip jau gerai apmokamas.

Mano, kad jei nebūtų šios įmonės  ir apskritai tokios didelės paslaugų konkurencijos, kainos už pavežėjimą Ukmergėje gerokai išaugtų.

Dabar akivaizdu, jog žmonėms pigu ir patogu – yra daugybė važinėjančių net kasryt į darbą. O ką jau kalbėti apie naktines keliones, neblaivių keleivių vežimą. Ne vienas vairuotojas pasakojęs apie salonuose paliktas pinigines, telefonus.

„Būnam ir mes nekaltai apšmeižti, apjuodinti, neįvertinti“, – sako V. Barzda.

Rajono savivaldybės Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus priminė, kad taksi veiklą kontroliuoja ir policijos pareigūnai, ir savivaldybės specialistai.

Praėjusiais metais buvo nustatyta 19 pažeidimų, daugiausiai – dėl neįjungto taksometro. Šiemet dėl bendrų reidų su policija pasirašytas priemonių planas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)